Aqva suihkusuodatin ja suihkupää

Viime viikolla blogasin kuinka hankin kotiini vedensuodattimen (lue täältä). Havaitsin sen muutoksen merkittäväksi veden laadun parantamisessa joten laitoin vielä viime viikolla tilaukseen suihkuun suihkupään sekä suihkusuodattimen. Eilen paketti oli postissa ja kävin sen töiden jälkeen hakemassa.

Asennus oli kohtalaisen helppoa, riitti kun katsoi netistä ohjeet ja seurasi perässä. Asennusvaiheessa kuitenkin kylpytilassa ollessani havaitsin että suihkussa lattian rajassa olevassa metallisesta putkesta tihkuttaa vettä pienellä paineella. Soitin heti huoltomiehelle ja hän tuli tilannetta katsomaan ja hän soitti sen jälkeen putkimiehelle joka tuli pian arvioimaan tilanteen. Tilanne vaati putkimieheltä toimia ja alhaalta taloyhtiöstä veden tulon katkaisua tähän asuntoon siksi ajaksi ainakin tämän asunnon suihkutiloihin.

Onneksi tämä tuli hankittua, sillä jos en olisi mennyt tätä asentamaan suihkutilaan en olisi tätä vuotoa varmaan ihan hetkeen huomannut sillä avaan normaalisti suihkun ensin ja vasta hetken päästä astun suihkuun. Nyt kun suihkutilan olisi kuulunut olla kuiva tämä tuli huomattua. Hyvä niin eikä isompaa vahinkoa päässyt tapahtumaan!

Illalla pääsin jo testaamaan suihkupäätä ja suihkusuodatinta käytännössä. Ero suihkun veteen ilman näitä ja näiden kanssa on merkittävä, ainakin tässä asunnossa. Vesi tuntuu iholla aivan erilaiselta ja sanat joilla sitä tuntemusta kuvaisin on pehmeä ja raikas. Tämä on kuitenkin niitä asioita jotka pitää vain tuntea jotta eron huomaa. Itse ainakin huomasin eron heti ja olo on merkittävästi raikkaampi.

Nopeasti veden suodatin kuulostaa huuhaa-kategorian jutulta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen ainakin tässä asunnossa tällä vesijohtovedellä eron huomaa ilman että sitä joutuu etsimällä etsimään joten ainakin ensitestien perusteella olen erittäin tyytyväinen näihin tuotteisiin! Toivon mukaan jatkossakin 🙂


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *