Tietoja

Omakuva. marraskuu 2021.

Olen Vantaan Koivukylässä elävä vuonna 1984 syntynyt mies. Kotoisin olen Itä-Suomesta, mutta jo joitain vuosia on tullut pääkaupunkiseudulla aikaa vietettyä.

Työkseni teen sovellusasiantuntijan töitä Yleisradiolla ja aikaisempaan työhistoriaani on mahtunut järjestelmäasiantuntijan töitä, ohjelmointia, puhelinasiakaspalvelua sekä monia muita erinäisiä työtehtäviä.

Vapaa-ajallani käyn aktiivisesti seurakunnassa ja sen erilaisissa tapahtumissa. Kirkkokunta jossa käyn on Suomen adventtikirkko eli Seitsemännen päivän adventistit (katso täältä). Toivon mukaan joskus tapaamme sapattina kirkosssa! 🙂

Harrastuksiini kuuluu valokuvaus, videokuvaus, säveltäminen ja soittaminen, runojen kirjoittelu ja toki musiikin kuuntelu, elokuvien katselu ja tietokoneilla ja konsoleilla pelaaminen.

Löydät yritykseni Deep Contrast Media osoitteesta https://www.deepcontrastmedia.com/ sekä itseni Instagrammista nimimerkillä @rusinamunkki (katso täältä).

Musiikkiani löydät mm. Spotifystä artistinimellä Painless Destiny. Spotifyn lisäksi paljon lisää levyjä löydät myös Bandcampista (katso täältä).