Tietoja

On päiviä jolloin blogin pitäjä liikkuu ulkona kuin kuka tahansa meistä. Kuvasta kiitos Jounille.

Kuka? Mitä? Miksi?

Olen Vantaan Koivukylässä elävä vuonna 1984 syntynyt mies joka kirjoittaa blogiinsa aiheista laidasta laitaan.

Työkseni teen järjestelmäasiantuntijan hommia, eli työnkuvani on ohjelmointia ja palvelinten ylläpitoa, pilvipalveluiden ylläpitoa ja kehittämistä jne. Olen kiinnostunut näiden lisäksi myös tietoturvasta ja tietosuojasta.

Harrastuksiini kuuluu valokuvaus, säveltäminen ja soittaminen, runojen kirjoittelu ja toki musiikin kuuntelu, elokuvien katselu ja tietokoneilla ja konsoleilla pelaaminen.

Tässä vaiheessa blogissa ei ole mitään yleistä teemaa tai tarkoitusta vaan lähinnä blogia tulee kirjoiteltua omasta elämästä omaksi ja tuttavien iloksi. Niin ja tietenkin että äiti voi lukea että elossa ollaan ja pahoille teille ei ole tullut ajauduttua täällä isossa maailmassa 😉

Tätä sivua kirjoittaessa monet blogin postaukset ovat olleet elokuva-arvosteluita koska olen niitä lähiaikoina sattunut useampia katsomaan. Ehkä jatkossakin niitä tulee lisää kirjoiteltua, ehkä saan aikaiseksi myös lukea kirjoja ja kirjoittaa niistä. Aika näyttää.

Miksi tällaisella sivulla on mainoksia?

Yleisestä mielenkiinnosta ja opettelumielestä miten Google Ads toimii. En ole koskaan joutunut tai päässyt töissä tekemään kenellekään Google Adsin käyttöönottoa, mutta haluan osata sen tehdä ammattiini kuuluvista syistä. Haluan ymmärtää miten se toimii ja nähdä tuottaako sivu jossa on muutamia kävijöitä päivässä/viikossa edes euroa vuodessa jotta osaan kertoa muille ihmisille omia kokemuksia.