Keittiön siivoilua

Keittiö on ollut pitkään kaaoksen keskittymä – puretut hyllyt on odottaneet poisvientiä keittiöstä jo kuukausia

Eilen aamulla ennen töihin menoa sain aikaiseksi viedä keittiöstä pois vanhat hyllyjen osat. Aikaisemmin käytössäni oli hyllyjä jotka eivät enää mahtuneet asuntoon ja niistä piti päästä eroon. Koska ne ei tori.fi:stä lähtenyt aikoinaan nopeasti kiertoon pistin ne vain kappaleiksi odottamaan että vien jäljelle jääneet osat pois.

Koska elämä ei aina mene kuin elokuvissa oli nuo hyllyjen osat keittiössä odottamassa poisvientiä useamman kuukauden. Tarkemmin ottaen tiketti tuli tästä tehtyä jo 14.5 joten menihän tuossa lähes viisi kuukautta että tämän sai tehtyä. Heh.

Aikaa tämän tekemiseen meni kuitenkin vain noin 15 minuuttia, mutta kuten aina, mitään asioita ei tapahdu ellei niitä laita tapahtumaan. Paras keino miten asiat saa tapahtumaan on noudattaa JFID-filosofiaa eli Just Fucking Do It.

Hyllyn osien poisvienti toi keittiöön heti lisää tilaa

Hyllyjen poisviennin jälkeen keittiö tuntuu ihmeen tilavalta. Hyllylevyjen vieressä olleelle kaapillekin pääsee merkittävästi helpommin joka helpottaa merkittävästi kun sinne voi taas säilöä kattiloita ja muita vastaavia pois kuivauskaapista.

Kuvassa yllä keittiö on vielä yhtä kaoottisen näköinen sillä mikroaaltouuni on yhä lattialla ja IKEA:n pöytä kasaamatta. Koska kuitenkin tässä vaiheessa oli vielä aamu ennen seitsemää oli sanomattakin selvää että siihen aikaan ei ruveta imuroimaan sillä imurissa ei ole kuulokeliitäntää ja naapurit eivät välttämättä diggaile jos imuri alkaa laulamaan ennen normaalien ihmisten heräämistä.

Pöytä, televisio ja Xbox 360 tuli nostettua keittiöön

Illalla töiden jälkeen eilen imuroin vielä lattian ja kasasin IKEA-pöydän takaisin käyttöön ja laitoin samalla kaapista vanhan 23″-television näytöksi ja Xbox 360:n nostin kaapista pelikoneeksi. Keittiöön voisin harkita verhojen hommaamista jossain vaiheessa ja tuon pöydän tilalle voisi harkita mieluummin pienen hyllyn johon vanhoja konsoleita mahtuisi niin voisi keittiöstä tehdä mancaven vanhojen konsoleiden pelaamista varten.

Samoin jos tuon 23″ vaihtaa 32″ televisioon sen saa pois pöydältä ja kuvassa takana näkyvään jalustaan. Tuossa televisiossa on ruuvin paikat aivan liian lähellä toisiaan eikä sitä sen vuoksi saa kiinni seinäjalustaan. Ehkä joskus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.