Ruokapaikat: Beef & Grill

Beef & Grillin hampurilaisateria oli paras hampurilaisateria jonka olen tähän mennessä maistanut

Tämänkertainen ruokapaikkakokeilu sijoittuu Helsingissä kauppakeskus Forumilla sijaitsevaan Beef & Grill -ravintolaan. Paikka löytyy Kukontorilta, aivan O’Learysin läheisyydestä. En löytänyt nettisivuilta firmasta tietoa minä vuonna se on perustettu tai mitään muutakaan joten en osaa tarkemmin kirjoittaa aiheesta.

Aterian tilaaminen oli täälläkin helppoa ja mutkatonta. Menin tiskille ja annoin tilaukseni sillä tiesin jo että haluan house burgerin. En tiedä olisiko flow ollut erilainen jos en olisi tiennyt mitä haluan, ts. olisiko pöytään kuulunut oikeaoppisemmin ensin istua ja antaa vasta sen jälkeen tilaus mutta kerkesin jo sanomaan tiskille että haluaisin sellaisen syödä.

Istahdin pöytään odottamaan ruoan valmistumista. Kauaa ei tarvinnut täälläkään odottaa vaan ruoka tuotiin arviolta alle 10 minuutin eteen.

Läpileikkauskuva purilaisesta

Purilaisaterian mukana tuli perunoita jotka olivat perus hyvää tasoa. Hampurilainen sitä vastoin oli jotain aivan muuta kuin perustasoa, sillä Beef & Grillin hampurilainen oli luultavamminkin parasta mitä olen missään Helsingin ravintolassa syönyt. Se maistui aivan uskomattoman hyvälle ja jos etsinnässä on hyvä ravintolahampurilainen kannattaa tämä laittaa kärkipään kokeiluiksi mikäli arvostaa erinomaisia hampurilaisia.

Ateria oli myös todella tuhti. Söin tämän illalla töiden jälkeen päivän ensimmäisenä ateriana ja tämän syötyä ei nälkä päässyt hetkeen vaivaamaan.

Kuvaa Beef & Grillin sisätiloista

Hintaa aterialla ja isolla limpparilla oli 21,30 eur joka on hieman enemmän kuin monessa muussa kokeilemassani paikassa, mutta ainakin omaan makuuni hinta oli laatuun nähden oikein mitoitettu.

Pidin myös paikan viihtyisästä ja seesteisestä tunnelmasta sekä sisustuksesta. Sisustus ja valaistus olivat omaan makuuni miellyttävät. Myös asiakaspalvelun laatu ja ystävällisyys oli sitä mitä hyvältä paikalta odottaa joten kaikin puolin tästäkin jäi positiiviset kokemukset myös muutenkin kuin vain ruoan osalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.