Muuttamisen meininkiä

Kaaos hakee muotoaan

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, muuttotouhut on menossa. Tavarat on levällään ja hakeutumassa laatikoihin, sotku ja kaaos on jotain aivan järkyttävää mutta enää pari päivää ja muutto on edessä. Sen jälkeen päästään taas hakemaan järjestystä ja harmoniaa.

Eilen olin töissä pitkästä aikaa (olen ollut flunssassa, kuumeessa ja yskässä) ja tänään sitten olenkin ollut taas poissa töistä. Eilen illalla nosti kurkkukipua uudemman kerran ja aamulla oli ääni sitten rempseästi sen verran paineessa että hyvä kun ääntä lähti. Eipä sillä, kotona yksin ollessa ei paljoa tule rupateltua mutta soitin kuitenkin työterveyslääkärille ja varasin aikaa että katsotaan josko jokin vikana.

Alustavasti vaikutti että ei mitään ihmeitä alla auringon, perus flunssaa jne. Siitä sitten kuitenkin vielä menin röntgeniin ja kuvattiin poskiontelot ja sieltähän sattui sitten löytymään poskiontelon tulehdus. Sain sitten lääkekuurin siihen ja kotiin tulin lepäämään ja pakkaamaan muuttokuormaa. Pahimmoilleen muutto pukkaa samaan aikaan päälle kuin taudit, mutta ei voi mitään, muutto on kuitenkin saatava alta pois. Onneksi kuitenkin firma tulee tekemään muuton että kantamisia ei tarvitse itse miettiä.

Tulkaa jonossa niin lähdette pinossa! Muuttolaatikoita on vielä monta täyttämättä.

Tänään ja huomenna aikaa vielä pakata romuja valmiiksi, lauantaina aamulla sitten Niemi tulee hakemaan romut ja huonekalut ja vie ne sitten uudelle asunnolle. Hyvin jos menee niin huomenna pääsen käymään uudella asunnolla, olisi hyvä viritellä sinne jonkinlaiset valot että voin myöhemmin hakea vasta täältä vanhalta asunnolta valaisimet pois koska loppusiivoukset pitää vielä järkätä tänne.

Myös keittiössä vallitsee kaaos ja anarkia. Yhteensä 12 laatikkoa taitaa olla jo täynnä romua, yksi vaiheessa ja vielä on 17 käyttämätöntä. Ehkä kaiken roinan saan niihin mahtumaan. Tulee tästä ja huomisesta pakkailun täyteistä touhua.

Kyllä tämä tästä valmistuu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.