Ruokapaikat: Pizza service

Rullakebab tuotiin ilman foliota Pizza Servicessä

Tämänkertaisen ruokapaikkatestauksen kohteeksi valikoitu Vantaan Koivukylässä sijaitseva Pizza Service. Mikäli mielikuvitustaan ja aivokapasiteettiaan käyttää kaikella teholla ja antaa ajatusten rattaiden rullata voi päätyä arvaamaan – aivan oikein – että kyseessä on siis pizzeria jossa saa myös tuttuun tyyliin kebabia.

Pizza Service sijaitsee Hakopolku 2:ssa eli Koivukylän R-Kioskin välittömässä läheisyydessä. Tarjolla valikoimassa on pizzoja, kebabeja, salaatteja ja myös erilaisia leikkeitä. Mietin josko olisin testannut lehtipihvin tai jonkin muun pihvin mutta ajattelin vetää varman päälle ja koettaa kebabia.

Ravintola on sisältä kohtalaisen mukavan näköinen

Olin sopivaan aikaan liikenteessä sillä muita ihmisiä ei siihen aikaan paikalla ollut – tai siis tietenkin oli mutta he olivat henkilökuntaa. Tilasin rullakebabin aurajuustolla ja otin 0,33 Coca-Cola Zeron ja istahdin pöytään odottamaan. Kovin kauaa ei elinpäivien tiimalasissa kerennyt hiekka päästä hupenemaan kun kebab jo saapui pöytään.

Yllätyin tavasta jolla annos tuotiin sillä lähes poikkeuksetta jokaisessa paikassa rullakebab on tuotu folioon käärittynä. Siis se kebab on käärittynä folioon, ei se henkilö kuka sen tuo. Onneksi koostumus oli suhteellisen jämäkkä ja kokonaisuus pysyi läjässä ilman folion tuomaa tukea.

Maku kebabissa oli varsin mieluisa. Se maistui juuri sille mille kebabin kuuluukin. Aurajuustosta jota otin kebuun lisäksi en ole aivan varma oliko kyseessä nimenomaisesti Aurajuustoa sillä maku oli sen osalta erilainen ja olisin veikannut sitä jonkin muun valmistajan homejuustoksi, mutta yhtä kaikki toimivan lisämaun se kuitenkin antoi.

Lähempää kuvaa kebabista

Annoskoko oli omaan jaksamiseen nähden megalomaanista tasoa ja lähes puolet rullasta rullailin folioon ja kärräsin kotio. Ei vain pystynyt syödä kerralla koko annosta jos halusi että ei ähkyyn itseään änkää ja pyöriydy loppuiltaa tuskaisena sängyssä miettien että ketä mahtaa ähky hyödyttää.

Hintataso on yleistä kebab-paikkojen hintatasoa eli 10 eurolla sai juoman kanssa tämän rullan, 9 euroa olisi ollut pelkkä rulla ilman juomista.

Houkuttelevuus ei ole ulkoa käsin aivan suurin myyntivaltti

Yleisesti ottaen pidin tästä annoksesta eikä paikan viihtyvyydessäkään ollut mitään valittamista sisältä käsin. Eihän se mitään viiden tähden ravintolaa muistuta mutta harvoinpa pizzerialta sellaista edes odottaa. Ulkopuolelta katsottuna paikan houkuttelevuus on sitten vähän niin ja näin, ei se ainakaan omaan silmääni katsottuna herätä sellaista “Tämä paikka on pakko päästä koettamaan” -fiilistä.

Kokonaisuutena Koivukylän Pizza Service vastasi niihin odotuksiin mitä sille olin mielessäni asettanut. Perustoimivaa kebabbia joka on varma valinta jos haluaa jotain helppoa ja nopeaa. Menen tänne mielellään toisenkin kerran kebabille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.