Sauna tuli testattua

Taloyhtiön sauna

Viikonloppuna lauantaina oli itselläni saunavuoro ja tällä kertaa muistin jopa mennä sinne paikalle. Ensimmäistä kertaa kun saunavuoro olisi ollut tammikuun ensimmäisenä lauantaina olin unohtanut koko saunavuoron olemassaolon ja saunomiset jäi saunomatta. Eipä siinä onneksi vahinkoa tullut ja jos jostain syystä tulikin tuli se otettua takaisin heti seuraavalla kerralla. Laitoin myös kännykkään muistutuksen siltä varuilta että illan mittaan olisin onnistunut unohtamaan koko asian ja jäänyt jumittamaan jonkun pelin pariin. Kuten monesti muulloinkin muistutuksen laitettua asian muistaa kuitenkin ilmankin ja niin tälläkin kertaa.

Otin pesutiloihin mukaan myös kameran jotta saan räpsittyä kuvia blogiin minkä näköiset saunatilat täällä on. Oma vuoroni on lauantaisin kello 21:00 – 22.00 ja se onkin illan viimeinen vuoro joten kiirettä ainakaan ei tarvitse pitää.

Pukuhuone

Pukuhuoneen tilat olivat isot ja niissä on tilaa missä pyöriä ja myös suihkutilat on sitä kokoluokkaa jotta sen voisi kuvitella olevan suunniteltu isommillekin väkimäärille. Kuitenkin varsinaisen saunan koko yllätti pienuudellaan. Saunaan mahtuu inhimillisesti luultavastikin kaksi ja jos tiivistää niin saattaa siinä kolmekin mahtua saunomaan, mutta mistään hehtaarihallista ei voi kyllä puhua. Ehkä saunan suunnittelija on halunnut että siellä ei kukaan innostu pelaamaan klonkkua ja tehnyt siitä sen vuoksi pienemmän.

Löylyä saunassa ainakin piisasi sillä asteita oli mittarissa 80 ja kuumuus sen mukainen. Isommassa saunassa 80 astetta on vielä asiallinen mutta tässä kokoluokassa se vaatii itselläni kyllä hieman totuttelua. Kyllä siellä kuitenkin pystyi saunomaan mutta ei sinne asumaan halunnut jäädä eikä vettä tullut viskottua aivan järjetöntä määrää.

Suihkutila on kohtalaisen suuri

Kuvassa ei erotu suihkun paikkaa, mutta käytännössä se on yllä olevassa kuvassa heti oikealla puolella kun huoneen sisälle astuu. Suihkuja on vain yksi joka tuntuu sinänsä mielenkiintoiselta ratkaisulta ottaen huomioon kuinka suuri tila olisi ollut käytettävissä. Ehkä tässä on takana jotain suurempaa logiikkaa jota en vain ymmärrä.

Hyvä homma että saunavuoro tuli otettua, ehkäpä tästä saan tehtyä itselleni kätevän viikottaisen rutiinin jonka mukaan on näppärä pyörittää arkeaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.