Ruokapaikat: Kebab company

Rullakebab oli täälläkin kahdessa osassa

Tämänkertainen ruokapaikkatesti kohdistuu jälleen kotini läheisyydessä sijaitseviin ruokapaikkoihin, tarkemmin sanoen valintana on Kebab company joka sijaitsee Vantaan Koivukylässä aivan LIDL:in vieressä samassa pihassa osoitteessa Viitakuja 1, 01360 Vantaa. Tälläkään paikalla ei ole erillistä nettisivua mutta ruokavalikoimaa voi käydä katsomassa Pizza Onlinen sivujen kautta.

Tyyliltään Kebab company on hyvinkin perinteinen kebabbila ilman ihmeellisiä yllätyksiä – lukuunottamatta sitä että olutta ei ollut myynnissä lainkaan. Limppareita oli käydessäni hyllyssä vain muutamia erilaisia mutta en sitten tiedä oliko kyseessä poikkeama vaiko normitila.

Tilaus oli täällä tuttuun tapaan suoraviivaisen mutkatonta. Menin tiskille, tein tilaukseni, maksoin ja menin istumaan pöytään.

Sisustus on normaalia kebabbilatasoa

Kovin kauaa ruokaa en joutunut odottamaan sillä olin käydessä paikan ainoa asiakas. Annos tuotiin blogipostauksen alussa nähtävällä tyylillä eli isolla lautasella kahteen osaan pilkottuna. Siis ei tietenkään sitä kebabrullaa oltu pilkottu kahteen osaan käyttäen sitä lautasta jos edellisestä virkkeestä sellaisen mielikuvan sai vaan se annos sillä lautasella oli pilkottu kahteen osaan. Duh.

Ateria maistui hyvin normaalille rullakebabille, hyvälle ja lihaisalle jossa on sopivassa suhteessa mukana myös kasviksia. Kuorta tuntui olevan hieman enemmän kuin monessa muussa paikassa mutta ei kuitenkaan liikaa. Nälkä tällä lähti mutta annoksen jaksoi syödä ongelmitta joten annoskoko oli omaan mieltymykseeni sopiva.

Kebab company ulkoa katsottuna

Ruokansa puolesta kebab companyn kebabrulla oli toimivaa tasoa mutta kuten yleensä aina tämänkaltaisissa ruokapaikoissa oli täälläkin sisustuksessa parantamisen varaa jos haluaisi houkuttelevammaksi paikkaa saada. Tämänkaltaisissa nopean ruokailun paikoissa tosin sisutus ei taida olla korkeimmasta päästä prioriteettilistalla tai sitten vain en ole sattunut sellaista paikkaa vielä löytämään. Ehkä vielä jonain päivänä löydän kebabbilan joka olisi niin tyylikäs että sen bongaisin sisustuslehden kannesta. En kuitenkaan pidätä hengitystäni tätä odotellessa.

Jos etsinnässä on hienostunut illanistujaisravintola kannattaa matkaa jatkaa suosiolla ohi, mutta mikäli etsinnässä on vain toimivaa kebabia myyvä ruokapaikka on Kebab company asiallinen vaihtoehto enkä näe mitään syytä miksi en täällä kävisi joskus toisenkin kerran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.