Ruokapaikat: Grande Parilla

Grande Parillan ateria oli miellyttävän näköinen

Tämänkertainen ruokapaikkatestaukseni sijoittuu Vantaan Tikkurilassa kauppakeskus Dixissä sijaitsevaan Grande Parillaan. Grande Parillan menusta löytää monipuolisesti valikoimaa aina salaateista pihveihin unohtamatta pizzoja ja hampurilaisaterioitakaan. Tarkemmin menusta ja paikasta löytää tietoja osoitteesta http://www.grandeparilla.fi/. Oma valintani oli Parillan Special -hampurilaisateria.

Tilausprosessi oli mutkaton. Henkilökunta neuvoi istumaan jonka jälkeen hetken päästä tuotiin jo lounaslistaa. Olin kuitenkin valinnut jo ennen sisäänmenoa mielessäni että mitä otan joten annoin vain tilaukseni suoraan tarjoilijalle. Tämän jälkeen hän neuvoi mistä löydän lautaset salaattia varten ja kertoi että tuo aterimet pian pöytään. Kävin sitten ottamassa salaattia odotellessa varsinaisen aterian valmistumista.

Salaattipöydästä sai koostettua monipuolisen salaatin

Salaattipöytä oli miellyttävän monipuolinen. Sieltä löysi perinteisempiä kasviksia kuten kurkkua ja tomaattia mutta lisäksi siellä oli myös sellaisia aineksia ja kastikkeita joita yleensä ei ole tullut salaattipöydässä bongattua ja joista en edes tiedä mitä ne olivat 😀 Tämä tuskin kertoo kuitenkaan varsinaisesti niiden eksotiikasta vaan lähinnä omasta tietämättömyydestäni. Kuitenkin se tärkein eli maku oli varsin hyvää tasoa.

Varsinaista ateriaa ei joutunut kauaa odottamaan vaikka paikalla oli itseni lisäksi muutakin väkeä. Salaatin hakureissulta pöytään palaamisen ja aterian pöytään saapumisen välillä aikaa kerkesi humahtaa alle vartti joten siinä kerkesi hyvin salaatin syödä rauhassa ja sen jälkeen pääsikin melkein heti jo pääaterian kimppuun.

Lähikuvaa hampurilaisesta

Ranskalaiset olivat normaalia hyvää tasoa eli ne maistuivat sille mille ranskalaiset perunat ravintolassa yleensä aina maistuvat. Mukana tuleva kastike johon ranskalaisia pääsi dippailemaan oli myös hyvä eikä ketsuppia jäänyt kaipaamaan.

Hampurilainen oli omaan makuuni toimivaa tasoa. Sen kuori maistui hyvälle, välissä oli sopivassa määrin kasviksia antamassa hyvää balanssia vahvalle lihapitoisuudelle, pihvi oli sopivan kypsää omaan makutottumukseeni nähden ja purilaisen koostakaan ei löydä negatiivista sanottavaa. Ateria oli siis hyvää ja tasokasta laatua.

Paikan yleinen viihtyvyys ja tunnelma oli hyvä. Oma istumapaikkani valinta ei ollut fiksuin mahdollinen sillä valitsin suoraan käytävän vieressä olevan pöydän josta väkeä kulkee jonkin verran ohitse ja vaikka välissä onkin lasiseinä ei paikkavalintani ollut ehkä osuvin omiin ruokailumieltymyksiini. Tästä toki ei paikkaa voi syyttää vaan omaa ajattelemattomuuttani paikan valinnassa. Toki lasiseinän toisella puolen kävelevät ihmiset eivät sen enempää ole häiriöksi kuin muutenkaan kauppakeskuksessa kulkevat ihmiset mutta olen kuitenkin yleisesti enemmän rauhallisempien istumapaikkojen ystävä.

Grand Parilla Dixin käytävältä kuvattuna

Aterian hinnat olivat tavallista tasoa. Oma ateriani irtosi 16,90 eur hintaan + 3,50 euroa isosta limpparista.

Palvelu Grande Parillassa oli hyvää tasoa eli henkilökunta oli ystävällistä ja hommansa osaavaa ja tarjoilijasta välittyi yleispositiivinen fiilis joka on aina plussaa paikan viihtyvyyttä ajatellen.

Kokonaisuutena Grande Parillasta jäi positiiviset kokemukset ja mielelläni käyn täällä toisenkin kerran vielä syömässä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.