Ruokapaikat: Ravintola Cairo Deli

Rullakebabin kanssa oli ranskalaisia

Tämänkertaisena ruokapaikkatestauksena on Koivukylässä osoitteessa Hakokuja 2 sijaitseva Ravintola Cairo Deli. Ulkoa paikka näyttää grilliltä ja sitä se myös iltaisin/öisin taitaa ollakin mutta kävin täällä töiden jälkeen sisällä katsomassa minkälainen paikka on kyseessä.

Ruokalistalta löytyy pizzoja, purilaisia, falalelejä, kebabia mutta lisäksi myös salaatteja, mezzoja ja shawarmaa. Lisäksi erikseen on valikoima grillistä tulevia aterioita. Tarkemmin valikoimaa voi katsoa Pizza Onlinen sivuilta.

Oma valintani oli kebab-paikalle tai sen kaltaiselle ravintolalle tuttuun tapaan kebab jossain muodossaan. Tällä kertaa se oli rullakebab. Hieman yllättäen rullakebab tarjoiltiin ranskalaisen perunoiden kanssa, en muista että muualla olisin moiseen törmännyt aikaisemmin vuosien mittaan, yleensä kebab syödään ranskalaisilla, salaatilla, riisillä tai muuta vastaavaa mutta rullakebab on aina oma valintansa jossa kaikki on normaalisti tungettu sen sisälle ja lautasella yleensä ei ole mitään muuta.

Odottamassa ateriaa

Sisältä paikka oli pieni ja sisälsi ainoastaan muutamia istumapaikkoja. Eipä siinä mitään, hyvin sinne mahduin istumaan viikolla töiden jälkeen joskus puolen kuuden maissa. Aterian tilaaminen oli normaalia ja suoraviivaista, eli tiskille, sanon mitä haluan ja menen istumaan pöytään. Pitkään ateriaa ei täälläkään joutunut odottamaan.

Ranskalaiset perunat olivat hyvän makuisia ja niiden kanssa tarjoiltu dippi oli varsin mukava lisuke makuun. Rullakebab oli myöskin hyvää tasoa ja erottui koostumukseltaan monen muun paikan vastaavasta ateriasta. Kebabrullan kuoriosa oli keskimääräistä ohuempaa ja enemmän jopa hieman lettumainen kuin monien muiden paikkojen kebabrullien kuoret ovat olleet. Pidin kyllä tästä. Samoin kebabrulla ei ollut tarpeettoman suuri vaan sellainen pieni ja tiivis ateriaksi sopiva annos eli sellainen millä nälkä lähtee eikä kuitenkaan tule liikaa syötyä.

Ravintola/grilli Cairo Deli ulkoa

Hintataso ravintolalla on normaalia keskitasoa eli kebabrulla juustolla oli 8,90 eur. Palvelu paikassa oli perus hyvää tasoa eli sellainen mistä en keksi mitään pahaa sanottavaa.

Kokonaisuutena Cairo Deli oli hyvä ja kokemisen arvoinen paikka jossa mielellään käyn testaamassa jotain muutakin. Ainoa mikä ei omaan makuun iskenyt oli toki paikan pienuus, mutta jos etsinnässä on ainoastaan toimivaa ruokaa helposti ja edullisesti on Cairo Deli ainakin tämän kokeilun perusteella varteenotettava vaihtoehto jatkossakin.

One thought on “Ruokapaikat: Ravintola Cairo Deli”

  1. Yeah the food is good, but one of the guy’s there said he’d like to “have” my wife. Not only was it completely inappropriate it’s just plain disgusting to say that to someone. Never going there again

Leave a Reply

Your email address will not be published.