Uusi pöytä ja valaisin

Uusi pöytä ja valaisin

Kuten tiistain postauksessa kirjoitin uudesta sängystä mainitsin myös että samaan syssyyn sain myös uuden työpöydän ja työtuolin. Työpöytä tuli alussa viskattua makuuhuoneeseen mutta koska sänky olikin paljon leveämpi kuin ensin olisin osannut arvioida ja pöytäkin oli leveämpi kuin kuvittelin tuli sänky sitten siirrettyä samantien sieltä olohuoneen puolelle.

LIDL:stä satuin bongaamaan hieman ennen pöydän ostamista jo omaan makuuni mukavan näköisen valaisimen joten pistin sitten tuon valon tietokoneen pöydän nurkalle. iMacin tietokonepöytä on nyt siis aivan sohvan vieressä joten sitä suuremmalla syyllä on pöytävalaisimen paikka pöydän nurkalla mitä näppärin sillä tällöin asunnon muut valot voi olla poissa kun musiikkia kuuntelee mutta silti on valo jonka avulla näkee lukea lyriikoita levyn kansitaiteista.

Valo paketista purettuna ja lamppu paikalleen viskattuna.

Koska olen Philips Hue -älyvalaisimien suuri ystävä tuli tähänkin tietenkin veivattua mukana tuleen LED-lampun sijaan Hue-lamppu. Värillisiä lamppuja ei valitettavasti ole vielä tarpeeksi jokaiseen valaisimeeni mutta ensihätään nyppäsin keittiön kattovalaisimesta värillisen Hue-valon ja laitoin sen tähän. Keittiön kattovalossa saa siihen saakka olla väritön Hue-valo kunnes jossain vaiheessa käyn ostamasa värillisä valoja lisää.

Pöytä on käytännössä ollut todella jämäkkä ja voittaa käytettävyydessään merkittävästi aikaisemman IKEA:n halparimpulan joka luutulla pyyhittäessä heilui jokaiseen suuntaan. Samoin tuoli jonka kaveriltani ostin on vaikuttanut hyvältä istua. Hyvä homma sillä pidempiä istumisia tulee helposti pelatessa PC:llä tai kirjoitellessa useampia blogipostauksia kerralla joten on hyvä että työtuoli on asiallinen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.