Ruokapaikat: Iguana (Mannerheimintie)

Hampurilaisateria Iguanassa

Tämänkertainen ruokapaikkakokeilu sijoittuu Helsingissä Mannerheimintiellä sijaitsevaan Iguanaan. Iguana on aikaisemmin itselleni tullut tutuksi lounasaikaan syödessäni mutta tällä kertaa lähdin kaverin kanssa koettamaan ateriaa á la cartena.

Valikoimista löytyy esim. pastoja, salaatteja, tacoja, fajitoja ja purilaisia joista itse valitsin pääruoaksi hampurilaisaterian ja alkupalaksi mozzarellatikkuja. Ruokalistat ja muuta tietoa ravintolasta löytää heidän verkkosivuiltaan osoitteesta http://www.iguana.fi/.

Tilaus oli varsin mutkatonta. Menimme sisälle ja kävelin suoraan tiskille ja sanoin mitä halusin sillä olin päättänyt että haluan testata Beef burger -hampurilaisaterian. Kaveri tutkaili vielä ruokalistaa josta sitten saimme ajatuksen testata myös alkupaloja siinä samalla.

Läpileikkaus hampurilaisateriasta

Kovin pitkään pöydässä ei joutunut odottamaan kun alkupalat jo tulivat pöytään. Mozzarellatikut olivat hyviä ja toimivia ilman mitään yllätyksiä eli ne maistuivat sille mille mozzarellatikut yleensäkin.

Pääateriana ollut hampurilainen tarjoiltiin ranskalaisten perunoiden kanssa. Perunat maistuivat sille mille lähes aina eli tavallisia ravintolan ranskalaisia perunoita joissa ei ole mitään ihmeellistä sanottavaa.

Hampurilainen itsessään oli tavallista tuttua ja turvallista tasoa ilman kovin suurta yllätystä. Pihvi oli kypsää ja pekoni reilusti käristettyä, sämpyläosuus maistui tavalliselle eikä kokonaisuudessa ollut mitään erikoista. Omaan makuuni tämä toimi ihan hyvin mutta maku ei hirveämmin eronnut muiden perusravintoloiden hampurilaisista.

Ravintola sisältä kuvattuna

Palvelu paikassa oli tavallista hyvää tasoa josta ei ollut mitään negatiivista sanottavaa. Paikka on tunnelmaltaan ihan mukava ja viihtyisä jossa voi hyvinkin käydä myös toisenkin kerran.

Kokonaisuutena Mannerheimintien Iguana on perus toimiva ravintola josta saa asiallisen ja täyttävän aterian yleiseen hintatasoon nähden normaalilla hinnalla. Beef Burger -ateria irtosi 16,10 euron hintaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.