Ruokapaikat: Station 2

Lehtipihvi ranskalaisilla

Tämänkertainen ruokapaikkatestini päätyi Vantaan Tikkurilassa sijaitsevaan ravintolaan Station 2:een joka löytyy osoitteesta Kielotie 11. Käytännössä paikka löytyy kohtalaisen läheltä Tikkurin kauppakeskusta.

Kokonsa puolesta Station 2 on kohtalaisen tilava ruokapaikka ja istumatilaa oli hyvin vapaana hieman ennen kello kahta. Ruokalistalta löytyy pizzoja, kebabeja, salaatteja, kanaruokia ja myös erilaisia pihvejä joista valitsin lehtipihvin ranskalaisilla.

Pääruokaa odotellessa pystyi hakemaan salaattia alkupaloiksi. Salaattiin valittavat ainekset olivat varsin tavalliset, lehtisalaattia, tomaattia, fetajuustoa jne.

Salaatti

Pääruoka tuotiin nopeasti pöytään, kuvien aikaleimoista päätellen alle 10 minuutin. Yllättävänä puolena ateriassa oli lehtipihvin ja ranskalaisten perunoiden lisäksi myös porkkanaa jota en muista aikaisemmin nähneeni lehtipihviannoksen kanssa.

Ateria oli syömäkelpoinen mutta selkeästi enemmän pizzerioiden kuin hienompien ravintoloiden tarjoamaa tasoa. Toki tämä on ymmärrettävää ja kannattaa aina ottaa se itse huomioon jos pizzerioista käy hakemassa jotain muuta kuin pizzaa tai kebabia. Pidin kuitenkin tämän paikan ranskalaisista enemmän kuin monen muun paikan ranskalaisista sillä näissä oli jotain maustetta tekemässä makua paremmaksi.

Paikka on tilava ja perus viihtyisä kebabbilaksi

Palvelu paikassa oli tavallista tasoa eikä siitä löytänyt mitään valittamista. Paikan yleisilme oli myös tavallista tasoa kebabbilaksi, eli sellainen että siellä voi ruokansa syödä ilman että erikoisemmin mikään miljöössä häiritsee mutta ei kuitenkaan sellainen että ensimmäiseksi ravintolaksi tulisi valittua viihtyisyytensä puolesta vähänkään hienommalle illalliselle. Hintaa lehtipihvillä ja ranskalaisilla oli 14,50 eur.

Kokonaisuutena Station 2 on varsin tavallinen kebab-pizzeria jossa voin käydä toisenkin kerran syömässä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.