Ruokapaikat: Master pizza

Aurajuusto rullakebab

Tämänkertaiseksi ruokapaikaksi valikoitui Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Master pizza. Pizzeria sijaitsee osoitteessa Asematie 1 joten se löytyy aivan kauppakeskus Dixin läheisyydestä.

Kuten nimestäkin voi päätellä on kyseessä varsin tavallinen kebab-pizzeria. Perinteisten pizzojen ja kebabien lisäksi valikoimasta löytyy myös kanaruokia, pihvejä, leikkeleitä ja salaatteja. Varsinaista nettisivua yritykseltä en löytänyt mutta Pizza-Onlinen kautta ateriatarjontaa ja hinnastoa voi käydä katsomassa.

Kuten kaikissa muissakin saman tyylilajin ruokapaikoissa hoidetaan myös täällä tilaaminen samaan tapaan. Ensin mennään tiskille, sanotaan mitä otetaan, maksetaan ja mennään pöytään odottamaan aterian saapumista. Satuin sopivasti hiljaiseen aikaan eikä ennen itseäni ollut muita asiakkaita joten palvelu oli nopeaa ja ateriaa ei kauaa joutunut odottamaan.

Ravintolan tyyli on varsin tavallinen

Tilaamani aurajuusto rullakebab oli makunsa ja kokonsa puolesta hyvää tasoa. Sen jaksoi syödä yhdeltä istumalta ilman ähkyä mutta nälkääkään ei tarvinnut jäädä pitämään. Maku oli hyvä, kuori sopivan paksu, täytteitä tarpeeksi mutta ei yli pursuavasti ja muutenkin ateria oli kaikin puolin hyvin tavallinen perus hyvää tasoa olevaa rullakebab. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli hieman suurempi määrä aurajuustoa sillä sen maku oli varsin vähäinen ja heikosti erottuva.

Paikka oli rauhallinen ja tunnelmaltaan kaikin puolin keskimääräisen kebabbilan näköä. Sijainti ravintolalla on hyvä joten sinne löytää helposti ja hintataso on varsin hyvin linjassa alueella samassa markkinasegmentissä toimivien yritysten hintatason kanssa. Rullakebab aurajuustolla ja pieni 0,33 limppari maksoi yhteensä 9,50 eur.

Pizzeria ulkoa päin kuvattuna

Harmillisena puolena pizzeriassa ei käynyt Edenredin lounaskortti joten pankkikortti piti laittaa vinkumaan. Toivon mukaan jokin päivä myös täällä moinen maksuväline käy sillä sitä kautta lounasruokailijoita voi löytää enemmänkin paikalle.

Palvelu paikassa oli tavallista tasoa eikä siitä löytänyt mitään valittamista. Perinteinen pizzerian palvelutaso.

Kokonaisuutena Master Pizzasta jäi perus hyvät kokemukset eli sellaiset että en näe mitään syytä miksi en täällä voisi toisenkin kerran käydä tai tilata ateriaa kotiinkuljetuksella laiskalle päälle sattuessa.

One thought on “Ruokapaikat: Master pizza”

Leave a Reply

Your email address will not be published.