Kävin sitten piikillä

Tiistaina työterveyshoitajan luona käydessäni juttelemassa yleisesti vuosittaisista verikokeiden laboratoriotuloksista puheeksi tuli siinä samalla rokotukset ja se onko itselläni jäykkäkouristusrokotus otettu milloin viimeksi. Kuten yleensä muulloinkin näissä asioissa olin tälläkin kertaa täysin pihalla eikä itselläni ollut minkään valtakunnan käryä aiheesta joten siinä sitten otimme samalla käyntikerralla sellaisenkin.

Kuulemma monesti tällaiset otetaan intissä, mutta koska olen kämmenissä ja jalkapohjissa olevan ihottumani vuoksi lentänyt intistä pihalle kolmessa päivässä ei sielläkään kerennyt piikille päästä/joutua. Nyt on sitten tämäkin asia hoidettu alta pois seuraavaksi pariksikymmeneksi vuodeksi eikä tarvitse tätäkään fundeerata.

Googlailin myöhemmin mikä ihme edes on jäykkäkouristus ja Wikipedian artikkelissa oleva Sir Charles Bellin maalaus aiheesta toi lähinnä mieleen eksorsismin tarpeessa olevan henkilön tai vähintäänkin vahvat vibat The Last Exorcism: Part II:n kansikuvasta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.