Olohuoneen siivoilua

Tietokone vaihtoi seinustaa

Pääsiäinen oli ja meni rennosti tekemättä ei mitään. Kuitenkin tähän ei-mitään kategoriaan kuului siitäkin huolimatta kavereiden näkemistä, yhteisiä yötä myöten venähtäneitä pelisessioita ja lisäksi myös olohuoneessa hieman siivoilua.

Kaverilta oli pidemmän aikaa itselläni lainassa pelituolin ja ratti- ja poljinyhdistelmän kombinaatio joka pääsiäisen aikana viskattiin pois takaisin hänen luokseen. Tämän pelituolin poistumisen myötä tuli mahdollisuus vaihtaa hieman järjestystä asunnossa siten, että tietokonepöytä on jälleen televisiotason kanssa samalla seinustalla.

Tietokonepöydän sijoittaminen televisiotason kanssa samalle seinustalle toi olohuoneeseen merkittävästi tilavuuden tuntua lisää. En tiedä johtuuko se siitä että ikkunan edessä ei ole enää suoraan mitään ja sitä kautta valoa pääsee enemmän huoneeseen vai siitä että isompi tyhjä yhteneväinen alue on nyt tuolin takana. Oli kuinka tahansa, tämä toi mukavasti keväistä fiilistä olohuoneeseen.

Ajatuksena on tulevaisuudessa viritellä tietokoneen yläpuolelle televisio seinätelineellä kiinni siten että sitä voin käyttää toisena näyttönä. Seinäteline on jo ostettu ja serkkupojan on tarkoitus tulla se laittamaan paikoilleen huomenna ellei mitään ihmeitä tapahdu. Jos saamme telineen seinälle tulen postaamaan ensi viikolla viimeistään siitä postauksen tänne blogiinkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.