Kuukausikatsaus toukokuuhun

Toukokuinen Helsinki

Kuukausi on jälleen siirtynyt seuraavaan ja blogissa on aika tavalliseen tapaan tehdä lyhyt katsaus taakse jääneeseen kuukauteen – mitä sitä tuli tehtyä vai tuliko mitään?

Elämä rullasi viime kuussa suhteellisen pitkälti tavallisessa arjessa, mutta lenkkeilyt valitettavasti jäivät ainoastaan hyötyliikuntaan. Eipä siinä mitään, kesäkuussa sitten jos vähän enemmän saisi taas liikuttua. Vastottain ostamani fillari odottaa pyörävarastossa ja ulkona on parhaillaankin sellainen keli että tekisi mieli lähteä fillaroimaan heti kun pyykkikone on pessyt pyykit. Toivottavasti vielä myöhemminkin on hyvä keli siis!

Töissä tuli tavalliseen tapaan käytyä. Olin yhä samassa asiakasprojektissa missä aikaisemminkin joten mitään muutoksia ei työelämässä tapahtunut. Tosin, Helsingin toimistolla järjestettiin äänestys missä valittiin hymypoika ja hymytyttö ja allekirjoittanut sai kunnian tulla valituksi hymypojaksi 🙂

Tulin valituksi töissä Hymypojaksi ja sain tällaisen figuurin, suklaata ja hienon kortin 🙂

Harrastukset viime kuussa painottui paljolti elokuvien katsomiseen ja yhteensä 36 elokuvaa tuli katseltua. Toki 37 jos mukaan lasketaan viime yönä katsomani elokuva jonka sain katsottua loppuun hieman yli puolen yön, mutta lasken lopetusajankohdan mukaan 36:een. Kohtalaisen monta kuitenkin. Elokuvakuukausi oli hyvä sillä muutamat mestariteokset tuli nähtyä jotka päätyivät myös Suosituksia-listalleni.

Pelaamistakin tuli kerettyä jonkin verran harrastettua, mutta harmillisen vähän. Jospa tässä kesäkuussa sitten taas kerkeäisi myös pelaamaan.

Kavereita ja tuttavia tuli nähtyä tavalliseen tapaan ja tulipa myös setäni poikansa kanssa käymään kylässä. Oli kyllä mukava nähdä 🙂

Mitään se suurempia ihmeitä ei ole tapahtunutkaan joten tästä on hyvä jatkaa kohden alkanutta kesäkuukautta. Kesäkuukausi onkin itselläni kesälomakuukausi ja siirtelin jo työpaikalla käytössämme olevan chattiohjelmankin kännykän ensimmäiseltä näytöltä viimeiselle jotta vahingossa ei tule loman aikana vilkaistua työasioihin.

Ei muuta kuin mukavaa alkanutta kuukautta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.