Kuukausikatasaus elokuuhun

Elokuu on kääntymässä menneisyyteen tehden tilaa syyskuulle, joten on jälleen tavalliseen tapaan aika tehdä lyhytmuotoinen kuukausikatasaus menneeseen kuukauteen. Käytännössä katsoen elämä on jatkanut rullailua omalla painollaan.

Kuun alussa pidin lyhyen kesäloman jonka aikana tuli käytyä autolla Itä-Suomessa äidin luona sekä Kokkolassa siskojen luona. Kesäloman loputtua tein vielä muutaman päivän Itä-Suomesta käsin töitä sillä loman jälkeenkin työt ovat olleet yhä etätyötä maailmassa vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Omaksi onnekseni pidän etätöistä yhä joten tilanne etätyötilanne sopii itselleni enemmän kuin hyvin.

Itä-Suomen reissulla kerkesi lisäksi myös mutamaa kaveriakin pitkästä aikaa näkemään. Ehkä voisi käydä useammankin kerran kotiseuduilla niin näkisi myös muitakin siellä suunilla asuvia kavereita.

Tämän kuun puolella tuli myös osaa työkavereista nähtyä kun pidimme pienimuotoisen piknikin. Oli mukava pitkästä aikaa nähdä myös työkavereita ja viettää rento hengailuhetki. Itse en myöhään kuitenkaan ollut kun lähdin vielä autoilemaan kohden Jyväskylää ja Laukaata.

Laukaassa oli Kallioniemen “juhannus” eli seurakunnan tapahtuma minkä oli alunperin tarkoitus olla juhannuksena mutta joka koronatilanteen vuoksi siirtyi syksymmälle. Tuolla näin ensimmäistä kertaa ns. uskovain kasteen ja kirjoitin tuosta reissusta lyhyesti myös tänne blogiini (lue täältä).

Seurakunnassa tuli käytyä myös aktiivisesti muutenkin, usemmankin kerran perjantaina nuorten aikuisten illassa ja sapattisin jumalanpalveluksessa. Onneksi koronatilanne maailmassa on vielä sallinut seurakunnan tapahtumat, toivottavasti myös jatkossa tilanne maailmassa pysyy vakaana ja yhteiskunta pääpiirteittäin voi toimia siten että kovin suuria rajoituksia ei jouduta laittamaan. Saapa nähdä.

Heinäkuun lopulla hankkimani skootteri (lue täältä) on yhä ollut ajossa ja ajaminen on edelleen tuntunut miellyttävältä kokemukselta, mutta ajot ovat olleet suhteellisen vähäisiä johtuen siitä että päivät olen töissä kotoa käsin ja iltaisin yleensä ei ole ollut asiaa minnekään paitsi viikonloppuisin. Ajettuja kilometrejä on kuitenkin kertynyt jo yli 800, joten mikäli sama tahti jatkuu on pian skootteri vietävä 1000 km määräaikaishuoltoon.

Kodin sisustus ja järjestys koki hieman muutoksia. Olohuoneesta otin videotykin pois käytöstä ja siirsin elokuvien katselupisteen makuuhuoneeseen. Tämä muutos aiheutti tietenkin muutoksia makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen ja makuuhuoneen sisustuksellisesta muutoksesta tuli jo tänne blogiin kirjoitettuakin (lue täältä). Kun saan olohuoneen tolkullisemman näköiseksi laitan nykyisestä sisustuksesta kuvia myös tänne blogiin.

Elokuvien katselu on ollut suhteellisen vähäistä, ainoastaan 18 tuli katsottua tässä kuussa. Tätä selittää paljon se, että olen ruvennut katsomaan myös sarjoja joihin saa helposti kulutettua tuntikausia aikaa. Lisäksi aina välillä tulee pelattua, luettua kirjoja, soitettua pianoa ja lauleskeltua joten tekemistä on enemmän kuin aikaa on käytössä.

Kokonaisuutena elokuu oli pääsääntöisesti hyvä kuukausi johon mahtui monenlaista tapahtumaa. Oikein hyvää päättyvää elokuuta ja alkavaa syyskuuta, toivon mukaan seuraava kuukausi on hyvä ja rauhallinen teillä kaikilla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.