Valokuvien päivitystä seinällä

Käytävän kuvat vaihtuivat tauluiksi

Kuten jokunen tovi takaperin kirjoitin täällä blogissani hankin itselleni akkukäyttöisen porakoneen (lue täältä). Tämän työkalun innoittamana pääsin käytävän seinään ruuvailemaan ruuveja joihin sitten oli mahdollista viritellä valokuvakehyksiä.

Aikaisemmin seinä on ollut täynnä valokuvia jotka ovat olleet ilman kehyksiä, mutta muutama kuva kehystettynä antaa mukavan rennon ja tilavan ilmeen käytävälle.

Käytävälle makuuhuoneen ja keittiön väliselle seinälle kuviksi valikoitu keikkakuvista Silentium-yhtyeen Riina Rinkisen siluetti, Entwine-yhtyeen Mika Tauriainen sekä Amorphis-yhtyeen Tomi Joutsen.

Ruotsalaisen melodista death metallia soittavan Dark Tranquillityn Mikael Stanne pääsi oven viereen vaakatasossa olevaan kuvaan.

Olohuoneen tauluiksi valikoitui Dark Tranquillity -yhtyeen Mikael Stanne, Carach Angren -yhtyeen vokalisti Dennis “Seregor” Droomers sekä kotimaisen Amoprhis-yhtyeen vokalisti Tomi Joutsen.

Olohuone on kokenut merkittävän muutoksen parissa kuukaudessa

Tarkoituksena on myöhemmin vielä lisätä käytävälle WC:n oven viereen jokin keikkakuva, mutta se odottaa siihen saakka kunnes käyn IKEAssa ostamassa vielä yhden taulukehyksen.

Visiona on myös saada muutama taulu makuuhuoneen seinälle sekä keittiön seinälle, mutta niiden seinälle saaminen vaatii kuitenkin ensin oikeanlaisten työkalujen hankintaa. Makuuhuoneen ja keittiön välinen seinä on kiveä, joten nykyisillä työkaluilla ei valitettavasti reikiä tällaiseen seinään onnistu tehdä mutta ehkä ensi vuonna saatan hankkia poravasaran jolla sitten reikien teko onnistuu aina tarpeen vaatiessa myös kiviseinään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.