Kuuukausikatsaus maaliskuuhun

Kuun alussa oli lumi vielä seuranamme

Kuukausi hiljenee kohden viimeisiä hetkiään ennen kuin almanakkojen viikatemies niittää satonsa ja saattelee maaliskuun viimeiselle matkalleen muistojen maailmaan. Blogistille se tarkoittaa jälleen lyhyttä hetkeä kuukausikatsauksen parissa.

Aikaisempien kuukausien tapaan on tämäkin kuukausi ollut hyvä kuukausi, vaikkakin vähemmän mukavasti kuukauden lopuilla vedin turvalleni skootterin kanssa ja vasen jalka ja vasen ranne on yhä kipeänä. Parempaan päin jokaisena päivänä on kuitenkin menty näidenkin toipumisen suhteen joten eiköhän tästä vielä ehjäksi tulla jos näin on tarkoitettu 🙂

Arki on maaliskuussakin kulkenut tavalliseen tapaan ilman merkittäviä muutoksia mihinkään suuntaan. Töitä olen yhä tehnyt kotoa käsin eikä vieläkään ole etätyöt käyneet puuduttamaan, joten valtakunnassa sen suhteen kaikki hyvin.

Tavalliseen tapaan on tutut harrastuksetkin kulkenut elämässä mukana, eli elokuvia, pelaamista, musiikin kuuntelemista, blogaamista ja valokuvaamista on mahtunut kuluneeseen kuukauteen vaikkakin näiden ajallinen painopiste on hakeutunut elokuvista pelaamiseen lähes täysin uuden Xbox Series X:n ja Assassin’s Creed Valhallan hankinnan myötä (lue täältä). Vapaa-aikaa on rajallisesti joten aina joutuu harrastuksiaan priorisoimaan ja tässä kuussa painopiste on ensisijaisesti ollut pelaamisessa.

Kirkon sisäpihalla

Elämä ei kuitenkaan ole ollut ainoastaan kotona nyhväämistä pelikonsolin ääressä vaan seurakunnan veljien ja sisarten kanssa on yhä tullut kokoontumisrajoitusten puitteissa kokoonnuttua muutamia kertoja viikossa.

Jotain uuden oppimistakin elämään kuitenkin mahtui, sillä kirjoitin kuluneessa kuussa ensimmäisen hartaustekstini joka julkaistiin Adven7uben Instagrammissa. Kaverini kyseli josko haluaisin kirjoittaa lyhyen hartaustekstin joten tartuin tähän tarjottuun mahdollisuuteen. Hengellisten tekstien kirjoittaminen ei ole itselleni mitenkään tuttua ja sen kirjoittamisessa on muutenkin erilaiset painopisteet kuin vaikkapa tämänkaltaisessa blogissa, joten oli kiehtovaa kirjoittaa ja päästä oppimaan uutta kirjoittamisen ja samalla hengellisen kasvun saralla. Kirjoittamani tekstin pääsee lukemaan täältä: https://www.instagram.com/p/CM4m9MqAa0U/

Kuun aikana tuli tehtyä myös muutama lyhyt videokuvaus, äänitys sekä editointi. Adventtikirkolla on ollut menossa videosarja nimellä Navetassa tapahtuu jossa on ollut osana lähetystä myös kaverini runovideoita ja muita taideteoksia ja tässäkin kuussa parissa videossa on myös allekirjoittaneen videoeditointia nähtävissä. Lisäksi tässä ensimmäisessä kaverini taideteoksen videossa on taustalla myös allekirjoittaneen pianomusiikkia joten käykäähän kuuntelemassa 🙂 Play-napin pitäisi viedä parin sekunnin tarkkuudella oikeaan kohtaan videoa, mutta toki kannattaa videot muutenkin katsoa kokonaankin.

Maaliskuussa sain vihdoin myös uudet silmälasit! Kunhan kerkeän ottamaan tolkulliset kuvat laitan niitä tänne blogiinkin nähtäväksi.

Elämä jatkoi siis kokonaisuutena rullaamista omalla painollaan vailla sen suurempia huolia tai murheita. Rentoa elämää jonka ainoana ikävänä puolena oli loppukuussa skootterin kanssa kaatuminen ja itseni telominen (lue täältä). Pieniä vastoinkäymisiä siis sattui, mutta niitähän aina toisinaan elämän varrelle mahtuu.

On aika päästää maaliskuu majoilleen ja kääntää katse kohden alkavaa huhtikuuta. Hyvää alkavaa kuukautta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.