Kuukausikatsaus elokuuhun

Elokuun loppuvaiheilla Lauttasaaressa

Viimeistä päivää viedään ja pian tämäkin kuukausi on vaipunut unholaan uuden kuukauden tieltä joten perinteitä noudattaen on aika tehdä lyhyt katsaus taakse jäävään kuukauteen.

Arki rullasi pääsääntöisesti perinteiseen tapaan, mutta kuun loppuvaiheilla tein tori.fi:stä pari hyvää objektiivilöytöä joiden myötä valokuvailua on tullut tehtyä jälleen tavallista enemmän. Toisesta objektiivista olen jo tehnyt muutaman postauksen ja ensi viikolla tulee vielä kuvia yhdestä kuvailusessiosta mutta toisesta objektiivista en ole vielä mitään kirjoitellut. Kunhan säät on sopivat ja töiltä ja muilta menoilta ehdin olisi tahtotilana päästä kuvailemaan silläkin 🙂

Töitä tuli tehtyä enimmäkseen etänä mutta myös yksi livepäivä tuli tehtyä kun kokoonnuimme isommalla työporukalla jonnekin päin Espoon maaseutua. Muutoin työt on etäilyä ja en vieläkään ole siihen kerennyt kyllästymään joten ainakin allekirjoittaneelle etätyöt sopii hyvin.

Leffoja katselin tässä kuussa 20. Alkukuun aikana katsoin paljon ja loppukuusta en sitten kerennytkään juuri lainkaan sillä ulkonakin on tullut pyörittyä ja sosiaalista elämää muutenkin vietettyä joka tietenkin on rajoittanut aikaa mitä jäänyt elokuville.

Hämähäkin seitti aamukasteen aikaan

Kuun alkuvaiheille mahtui myös visiitti Lahteen AYC:hen eli Adventist Youth Congressiin. Tapahtuma kesti paljon pidempäänkin kuin itse kävin sillä pääsin vain perjantaina ja lauantaina paikan päälle. Perjantaina 5 pv ajoin töiden jälkeen Lahteen ja olin siellä myöhään yöhön ja sitten sapatinpäivänä heti uudelleen sinne, eli kävin kotona yön. Vantaalta Lahteen onneksi on lyhyt matka niin tuollaista väliä pystyy suhaamaan nopeastikin.

Muutenkin seurakuntaelämä rullasi omalla painollaan, sapattisin pääsi usein seurakunnassa käymään ja myöskin perjantain raamatuntutkiskeluihin muutamia kertoja joten sen suhteen kuukausi oli myöskin tavallinen, mitä nyt pienryhmätoiminta on ollut poissa ihmisten reissuissa olemisten ja muiden syiden takia. Saapa nähdä miten pienryhmälle käy kun väkeä muuttaa pois, käytännössä ryhmä muovautuu ainakin jollain tapaa uudenlaiseksi jossain välissä.

Tästä on hyvä jatkaa siis kohden pian alkavaa syyskuuta. Ilmat viileni tällä viikolla jo kertaheitolla joten syksy alkaa saapumaan. Toivon mukaan maailma on värikäs jotta kameran kanssa pääsee enemmänkin kulkemaan pihalla etsimässä mielenkiintoista kuvattavaa. Hyvää alkavaa kuuta jokaiselle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.