Blogi on tullut päätökseensä. Kiitos lukijoille kaikista näistä vuosista!

Ilta-aurinko laskee mailleen Vantaalla

Syyskuu on lopuillaan ja lokakuu lähenee, mutta tavallisen kuukausikatsauksen sijaan on aika sanoa hyvästit.

Blogi on tullut tiensä päähän eikä ainakaan näillä näkymin ole tarkoitusta tämän blogin pitämistä jatkaa. Tietenkään en voi olla varma josko tilanne jossain vaiheessa muuttuu ja haluankin jälleen jatkaa blogaamista, mutta tässä vaiheessa on kuitenkin aika saatella blogivanhus levolle. Blogi pysynee netissä luultavasti vielä ensi kesään saakka jonka jälkeen sen on aika siirtyä ajasta iäisyyteen ellei mieleni kerkeä muuttumaan siihen mennessä blogin jatkon suhteen.

Syyt miksi tähän ratkaisuun päädyin on käytännöliset. Blogin pitäminen ottaa kohtalaisen paljon aikaa jonka vuoksi tässä vaiheessa elämää haluan käyttää aikaani ensisijaisesti muihin asioihin, esimerkiksi ihan vain rennosti ottamiseen. Toisekseen blogi on palvellut tarkoitustaan hyvin ja olen pystynyt tekemään ainakin jotakin asiaa monta vuotta säännöllisesti, joten ehkä pitkäjänteisyys on vuosien mittaan kehittynyt myös tämän kirjoittamisen myötä 🙂

Yksi blogini tarkoituksista on pitkäjänteisen tekemisen lisäämisen lisäksi ollut myös kasvattaa kirjoittamisen määrää. On helpompaa kehittyä kirjoittajana ja ajatuksiensa sanoiksi pukemisessa jos vain kirjoittaa tarpeeksi ja edes joskus pyrkii miettimään millä tapaa virkkeitään kirjoittaa. En tiedä onko tekstillinen ilmaisuni kehittynyt vuosien saatossa, mutta ainakin uskoisin näin olevan. Toivottavasti 🙂

Nykymuodossa blogi on ollut kesäkuusta 2017 ja ennen sitäkin olen blogia pyöritellyt. Ensimmäinen oli netissä jo ennen vuotta 2010 joten nettiin kirjoittelua tällaisessa muodossa on tullut harrastettua todellisuudessa yli kymmenen vuotta. Se alkaa olemaan kohtalaisen pitkä aika joten kenties tässä vaiheessa on aika sulkea yksi kirja elämästään ja kääntää katseensa kohden tulevaisuutta ja uusia haasteita.

Kiitos kaikille näistä vuosista ja siunausta elämäänne! 🙂

– Aleksi

Leave a Reply

Your email address will not be published.