Reissu Lappiin, kolmas yö mökillä nukuttu

Kolme yötä on Saariselällä nyt mökillä tullut nukuttua. Tämän päivän aktiviteettinä on ollut tähän mennessä elokuvan katsominen aamupuuron jälkeen.

Myöhemmin kävimme Ivalossa missä tuli tehtyä pieni kävely ulkona ja sen jälkeen ruokailu ravintola Kultahipussa. Kultahipussa kasvisruokavaihtoehdot olivat varsin vähäiset, mutta onneksi hampurilaiseen onnistui saada kasvispihvi tavallisen tilalla ja samalla pystyi myös jättämään välistä pekonin pois. Pääruoan jälkeen tuli vielä syötyä suklaista juustokakkua ja juotua kuppi kahvia.

Mökille palatessa tuli nähtyä reissun ensimmäiset porot. Kaksi poroa juoksenteli tien reunassa ja välillä toinen niistä myös vaihtoi tien toiselle puolelle, mutta onneksi nämä tuli huomattua jo hyvissä ajoin eikä vaaratilannetta päässyt syntymään meille eikä vastaan tuleville autoille.

Mökille palattua tuli pestyä myös ensimmäisen kerran omat pyykit kun puhtaat paidat alkoivat olemaan lopussa. Illalla luultavasti tulee käytyä vain saunassa ja otettua rennosti ellei jotain muuta yllättävää tule keksittyä.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *