Matkalla minimalismiin, osa 6

Tänäänkin vein ison kasan elokuvia Kierrätyskeskukselle

Matka minimalistisempaan elämään on jatkunut tasaisen varmasti myös tänään ja eilen. Elokuvia on päätynyt eilen ja tänään useita satoja kappaleita Kierrätyskeskuksen suuntaan.

Kierrätyskeskukselle on päätynyt tänään ja eilen myös muutamia huonekaluja. Makuuhuoneesta tänään lähti vanha televisiotaso ja eilen vanha yöpöytä. Alunperin eilisen tavoitteena oli siivota toinen sen yöpöydän vetolaatikoista, mutta huomattuani että siellä ei ollut tavaraa juuri lainkaan kummassakaan laatikossa päätin laittaa kerralla koko yöpöydän matkaan. Tori.fi:n kautta siitä ei ollut tullut kyselyitä joten ajattelin että turhapa sitä on kovin kauaa nurkissa pyöritellä, etenkin kun se oli IKEA:n yöpöytä joiden hinnat uutenakin on erittäin edullisia.

Nykyisin käytössä oleva yöpötä ei ole ole lähtenyt eikä se ole myöskään näillä näkymin lähdössä sillä sille on yhä käyttöä. Turhat tavarat pois, tärkeät jätetään jäljelle.

Tavaroita matkalla roskiin ja Kierrätyskeskukselle. Reput eivät menneet minnekään vaan niitä on käytetty ainoastaan tavaroiden kuljettamiseen.
Tämä vanha TV-taso meni tänään matkaan.

Televisiotaso jäi käyttämättä siksi että laitoin television kiertoon. Eilen möin sen pois tori.fi:n kautta ja siitä sain vielä hyvän hinnan. Jos sitä olisin nurkissa pitänyt puoli vuotta tai vuoden on luultavaa että siitä ei olisi saanut enää käytännössä juuri mitään, joten parempi oli laittaa se myyntiin tässä vaiheessa kun tarpeet on muuttuneet. Ilahduttavaa kyllä se meni nopeasti kaupaksi eikä taloudellisesti tullut aivan suhteettoman suurta menetystä.

Tänään roskapönttöön päätyi vanha tyyny. Kaapissa on ollut ties kuinka kauan vanha tyyny vailla käyttöä, joten viskasin sen vihdoin menemään.

Paljon on saanut jo aikaiseksi, mutta paljon on vielä matkaa jäljellä siivoamisen päämäärään. Päämäärä on siis se, että jäljellä tavaroista on ainoastaan ne joita käytän, joita tulen mitä luultavamminkin käyttämään sekä ne, jotka tuottavat jostain muusta syystä iloa elämään.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *