Viherkasvi makuuhuoneeseen

Uusi viherkasvi tuli hankittua makuuhuoneeseen. Nimesin sen Amandaksi.

Tänään töiden jälkeen kävin Rekolan kukkatalolla hankkimassa uuden viherkasvin kotiin. En muista mikä tämä oli lajiltaan, mutta nimeksi tälle annoin Amanda.

Alunperin mielessä oli sijoittaa tämä olohuoneen nurkkaan parvekkeen oven läheisyyteen, mutta tässä vaiheessa päätin sittenkin antaa tälle kodin makuuhuoneessani sillä siellä ei ollut yhtään viherkasvia entuudestaan. Jossain vaiheessa voisi olla hyvä hankkia viherkasvi myös olohuoneen nurkkaan, mutta vähän kerrallaan.

Makuuhuone voisi näyttää myöskin kauniimmalta jos sinne hankkisi joskus vaaleammat verhot, mutta makuuhuoneen pimentämiseen nukkumista varten tummat pimentävät verhot ovat olleet hyviä. Lisäksi maton vaihto voisi antaa huoneeseen lisää raikkauden tuntua.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *