Yli 10.000 kuvaa Leicalla takana

Vantaan Ortodoksikirkossa eli Kristuksen taivaaseenastumisen kirkko

Lightroomin katalogissa on tällä hetkellä 10.508 kuvaa jotka on otettu Leica D-Lux (Typ 109):llä ja pääsääntöisesti ne ovat itseni ottamia, mutta muutama kuva on myös muiden ottamia.

Alle kahdessa kuukaudessa tuli jo kymmenen tuhannen otetun kuvan raja rikki joka on varsin kiitettävä määrä, etenkin kun ottaa huomioon kuvaustyylini joka ei ole ollut sarjakuvaamista vaan yksittäisten kuvien ottamista.

Lisäksi tuona aikana olen ollut viikon verran saikullakin jolloin en ole käynyt myöskään missään kuvailemassa (paitsi tietenkin olen kuvannut sisällä kotona ja lääkärissä käydessä), joten niinä päivinä ja iltoina jolloin olen tehnyt kuvausreissuja olen kuvannut kohtalaisen paljon.

10.000 kuvaa on paljon, etenkin jos miettii sitä ajassa. Jos ottaisin yhden kuvan jokaisena sekuntina menisi aikaa 2 h 46 min ja 40 sekunnin verran mikäli netin muunnostyökalu näytti oikeaa.

Laitan tähän nähtäväksi muutamia satunnaisia kuvia lähiajoilta joita olen ottanut sieltä sun täältä eri paikoista joissa olen käynyt kuvailemassa.

Vantaan Pyhän Laurin kirkko
Kirkonkylänkosken pato Vantaalla
Jokin kasvi Espoossa
Vanha Viilatehdas Vantaalla
Mikä lie metallinen juttu Vantaan Tikkurilassa
Ravintolan ulkopuolella Porvoossa
Usvainen aamu Vantaalla
Ilmantorjuntamuseon pihalla Tuusulassa
Buddhalaistemppeli Vantaalla eli Suomen Vietnamilaisten Buddhalaisuus Yhdyskunta
Lemminkäisen kalliolta on näkymät lentokentälle
Sapattina kirkon jälkeen lähdössä kotiin oli auton ikkunat jo peittyneet huurteeseen

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *