Ensimmäinen omakustanne-runokirja on nyt julkaistu!

Ensimmäinen runokirjani, Sanomattomia sanoja on nähnyt vihdoin päivänvalon

Jo vuosia on ollut jossakin ajatuksena taustalla pyörimässä että jonakin päivänä kirjoitan runokirjan, mutta kuten yleensä asioissa ei mikään tule tapahtumaan ennen kuin ne laittaa tapahtumaan. Vihdoin ja viimein viime vuoden puolella tartuin toimeen ja aloitin työstämään sisältöä tähän runokirjaan ja alkuvuodesta jo materiaalit tähän sain valmiiksi.

Sen jälkeen kun materiaalit oli kirjoitettu meni vielä kuukausia, kenties puolisen vuotta siihen että teos päätyi fyysiseksi paperipainokseksi saakka. Syitä pitkään aikaan materiaalien valmistumisen ja lopullisen teoksen julkaisun välillä oli monia ja monia viestejä kirjapainon kanssa tuli käytyä.

Kansitaiteet tuli alustavasti tehtyä itse, mutta painossa sitten auttoivat ja muokkasivat sen painatukseen sopivaan lopulliseen muotoon.

Runot ovat monessa tapauksessa aiheeltaan kristillisiä ja niissä onkin useita viittauksia Raamatun teksteihin, mutta mukana on toki myös perinteisempiä rakkausrunoja sekä muita yleispäteviä ihmisyyden aiheita.

Runokirjaa on painettu pieni 25 kpl määrä ja sellaisen voi halutessaan tilata 20 euron + postikulujen hintaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen aleksi.rasanen @ runosydan.net.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *