Kuukausikatsaus lokakuuhun

Lokakuussa on syksy jo pitkällä menossa

Lokakuu lähenee loppuaan ja marraskuu kolkuttelee jo ovella. Syksy on menossa Helsingissä jo pitkällä ja talvi uhkaa lähestyä, mutta tästäkin huolimatta on aika kirjoitella kuukausikatsaus.

Kuukausi on rullaillut suhteellisen tavalliseen tapaan. Töissä on tullut käytyä ja noin puolitoista kuukautta pamahtaa mittariin nykyisellä työnantajallani. Olen oppinut uudessa työssäni todella paljon uusia asioita mikä on tietenkin erinomainen juttu oman ammatillisen osaamisen kehittämisen kannalta.

Työkavereiden kanssa olemme harrastaneet myös bänditoimintaa kerran viikossa rennosti treenaillen. Itse olen soitellut kosketinsoittimia ja laulaa luikautellut aina toisinaan joissain kappaleissa. Mukavaa ja rentoa meininkiä ja erinomaista harjoitusta päästä soittamaan muiden kanssa.

Töiden lisäksi elämään on kuulunut tavalliseen tapaan harrastuksina tämän blogin kirjoittamista, konsoleilla ja PC:llä pelaamista, leffojen ja sarjojen katselua, uusien ruokapaikkojen testaamista, erilaisia simppeleitä kokkailuita sekä hieman myös valokuvaamista.

Kuten aikaisemmin kirjoitin tänne blogiin lähdin kuvailemaan muutaman itselle tuntemattoman ihmisen kanssa Lauttasaaren kauniissa maisemissa. Mukava reissu ja toivon mukaan jokin toinen kerta vielä myös tulee lähdettyä porukalla tuntemattomien ihmisten kanssa kuvailemaan!

Jokin mystinen siivekäs olento

Tässä kuussa sain jotain luovaakin pitkästä aikaa aikaiseksi. Uusi Painless Destiny -albumi nimeltään Silhouette tuli julkaistua. Yllätyin siitä kuinka nopeasti levy oli löytänyt tiensä kiinalaiselle Xiami nimiselle webbisaitille ja on sillä jo jonkin verran kerennyt kuunteluitakin saamaan. Hyvä niin!

Lokakuussa tuli täytettyä myös vuosia. 33 paukahti mittariin joten lähes kolmasosa vuosisadasta on tullut nähtyä.

Painonpudotus on yhä jatkunut normaaliin tapaan. Tämäkin kuukausi oli hidasta pudottelua, mutta pudottelua kuitenkin. Aamupaino oli 102,3 kg kun kuun ensimmäisenä päivänä se oli 103,1 kg joten pudotusta on ollut 800 g. Käytännössä koko kuukausi on yksittäisiä poikkeamia lukuunottamatta pyörinyt samoissa lukemissa mutta laskusuuntaisesti. Hitaasti mutta varmasti siis alaspäin tullaan.

Myös kavereita tuli nähtyä ja kävinpä myös kaveripariskunnan luona Tampereella ensimmäistä kertaa. Olin käymässä työreissulla Tampereella joten siitä sai oivan tilaisuuden pyörähtää myös heidän luonaan.

Kaiken kaikkiaan tämäkin kuukausi oli mukava ja leppoisa kuukausi joka meni omalla painollaan eteenpäin. Uusia asioita oli tarpeeksi mutta ei suhteettomasti joten tästä on hyvä jatkaa kohden alkavaa marraskuuta.

Oikein mukavaa päättyvää lokakuuta ja erinomaista alkavaa marraskuuta kaikille 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.