Kokkailut: Nuudelia, paprikaa ja salaattijuustoa

Yksinkertainen kotiruoka ilman turhia hifistelyitä

Tämänviikkoinen kokkailu on nopea ja helppo kotiruoka-annos. Nuudeleita, paprikaa ja hieman salaattjuustoa.

Ruoanlaitto alkoi nuudeleiden heittämisellä kattilaan. Mukaan sekaan mausteet ja sen jälkeen vedenkeittimellä kiehautetut vedet kattilaan. Kansi päälle ja nuudelit hautumaan.

Nuudeleiden valmistumista odotellessa oli kätevästi aikaa viipaloida paprika. Toinen puolikas meni pieniksi paloiksi paistamiseen ja toinen puoli jäi isommiksi viipaleiksi tuoreutta ja raikkautta tuomaan.

Keitetyt nuudelit tuli heitettyä pannulle ja mukaan muut aineet

Nuudeleiden valmistumista odotellessa pistin paistinpannulle öljyä, heitin pilkotut paprikat sinne lämpenemään ja kun nuudelit olivat olleet noin kolmesta viiteen minuuttia kattilassa heitin myös nuudelit pannulle paistumaan.

Pannulla paistamisen loppuvaiheilla sitten oli aika viskata mukaan vielä salaattijuustoviipaleita ja lämmitellä ruokaa niin pitkään että juustokuutiot alkoivat hieman pehmenemään mutta eivät vielä menneet täysin sulaksi.

Siitä sitten annos vain lautaselle ja syömään. Helppoa, nopeaa ja omaan makuuni hyvää ruokaa jota tulen tekemään luultavasti myös toisenkin kerran.

Tarvikkeet irtoaa noin kolmella ja puolella eurolla

Tämänkertaisen kokkailun ainekset maksavat noin 3,5 euroa joten hinnalla tätä ei ole pilattu. Salaattijuuston osuus on kaksi euroa ja puolisentoista euroa maksaa paprika ja nuudelipussi. Yhdellä annoksella lähtee hyvin nälkä aikuiselta ja vasta myöhemmin illalla söin lopun valmistetusta ateriasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.