Ruokapaikat: Hanko Sushi (Lauttasaari)

Hanko Sushin medium-lajitelma

Tämänviikkoiseen ravintolatestaukseen päätyi Lauttasaaren Lauttiksessa sijaitseva sushi-ravintola Hanko Sushi. Hanko Sushi on ketju jonka ravintoloita löytyy ympäri Suomea lähemmäs kaksikymmentä. Nettisivujen mukaan Hanko Sushin tarina alkoi vuonna 2009 joten kasvua on ollut paljon jos mietti ravintoloiden määrää suhteessa aikaan.

En ole aikaisemmin koskaan käynyt sushiravintolassa syömässä vain ja ainoastaan sushia joten kokemus oli itselleni uusi. Olen syönyt sushia lounaalla sushiravintoloissa mutta yleensä sen lisäksi syötävää on ollut aina muutakin. Olikin sen vuoksi sangen kiintoisa käydä syömässä pelkkää sushia jotta saa käsityksen hintatasosta, aterian näöstä ja yleisestä fiiliksestä mikä ravintolasta syntyy.

Lähikuvaa sushista

Lauttiksen Hanko Sushi vaikuttaa oikein viihtyisältä paikalta. Se sijaitsee Lauttiksessa aivan nurkassa joten sinne ei hälyä tai melua kuulu lainkaan, tai ei ainakaan kuulunut hieman viiden jälkeen illalla.

Tilaus oli suoraviivaista. Menin pöytään, katsoin listasta mitä haluan jonka jälkeen henkilökunta otti tilauksen vastaan. Sen jälkeen odottelin pöydässä tovin ja sain aterian syödäkseni. Ajankohta oli otollinen lounaalle sillä ravintola oli siihen aikaan tyhjä henkilökuntaa lukuunottamatta. Se sopi itselleni sillä en joutunut ateriaa odottamaan muutamaa minuuttia kauempaa.

Yleisesti ruokaa syödään täällä puikoilla mutta myös haarukka ja veitsi löytyi pyynnöstä. En ole treenannut puikoilla syömistä enkä halunnut alkaa keräilemään ruokia sylistäni joten menin tutulla ja turvallisella ruokailuvälineellä.

Sisällä oli viiden maissa hiljainen hetki

Ateria maistui hyvälle ja se näytti kauniille. Medium-kokoisessa annoksessa oli syömistä tarpeeksi vaikka kyseessä oli itselleni päivän ensimmäinen ateria joten kaikin puolin ateria oli syömisen arvoinen. Myös täällä paikassa henkilökunta oli mukavan pirteää ja ystävällistä joten myös asiakaspalvelullisesti paikalle plussaa.

Hintatasosta muihin sushipaikkoihin en osaa sanoa sillä en ole tosiaan muualla syönyt sushia kuin lounasaikaan, mutta täällä medium-kokoinen annos ja lasi vettä maksoi 17,90 eur.

Kokonaisuutena Hanko Sushi Lauttasaaressa on paikka jonne voi mielellään mennä toisenkin kerran syömään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.