Perjantaipullo: Lapin Panimo Hippu Golden Pilsner

Hippu on kauniin värinen olut

Tämänkertainen perjantaipullo on jälleen Lapin Panimon valikoimasta löytyvä olut, tarkemmin sanoen Hippu Golden Pilsner. Alkoholipitoisuus on 4,3 %. Tarkempia tietoja en osaa oluesta sanoa sillä valmistajan sivuilla ei ole mitään tietoa koko oluesta ainakaan tämän tekstin kirjoittamisen aikaan.

Tuoksu toi pullossa vielä ollessaan hieman simamaisia vivahteita. Lasiin kaadettuna ja sen jälkeen haistettua moista mielikuvaa ei enää syntynyt. Tuoksu on mieto ja hieman hiivainen.

Olut kuohuaa varsin maltillisesti lasiin kaadettaessa. Vaahtoa kyllä on kaadettaessa mutta se on hentoa ja hengittävää ja kohtalaisen nopeasti katoavaa.

Maku on sangen mielenkiintoinen. Se on raikas mutta samalla myös kirpeä ja sitruunainen. Maku on nopean pistävä, mutta jälkimaku on kohtalaisen pehmeä vaikkakin hieman kirpeä. Maku on sellainen että se jakaa helposti mielipiteitä puolesta ja vastaan. Itselläni tämä toimii kohtalaisen hyvin enkä näe syytä miksi jättäisin tämä oluen juomatta jos tätä on tarjolla.

Musiikkina tämän kanssa tuli nautittua jonkinsorttista industriaalia ja/tai goottielektroa. Ainakin Deus Ex Vagina – New Age Voyeurism sekä Extize – Kiss & Kill toimivat hyvin. Videoista kannattaa huomioida kuitenkin se että ne eivät ole välttämättä kaikille sopivaa katsottavaa, etenkään Extizen video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.