Ensimmäisiä kuvia tyhjästä asunnosta

Lupasin aikaisemmin että laitan tänne blogiin kuvia uudesta asunnosta jahka niitä saan otettua ja tässä tulee ensimmäiset kuvat asunnosta kun asunto on vielä tyhjänä. Pääsin eilen jo tänne asunnolle ja olin sopivasti Koivukylässä jo muutenkin tekemässä autopaikasta allekirjoitusta isännöintitoimistossa joten samalla kävin kuvailemassa asuntoa kun entinen asukas laittoi viestiä että asunto on tyhjä. Sopivasti viesti tuli melkein heti sen jälkeen kun isännöintitoimistosta lähdin joten ajoin samantien asunnolle.

Huomaa että tämä postaus on jaettu useampaan osaan, postauksen alalaidassa on “Page” ja sivunumeroita joista pääset näkemään lisää kuvia. Pilkon postauksen useampaan sivuun jotta koko blogin etusivun raskaus ei kasva aivan järjettömästi eikä yhdestä postauksesta tule kilometrin mittaista megapostausta.

Käytävä ja kylpyhuone

Näkymä tullessa etuovesta asuntoon sisään
Naulakko ja hengareiden paikka. Tässä vaiheessa muuttokuormaa ei ollut vielä tullut tuotua eikä siis hengareitakaan.
Käytävä kylpyhuoneen ovelta katsottuna ovelle päin
WC ja suihkukoppi
Kylppärin kaappi on siisti ja pidän myös lavuaarista

Leave a Reply

Your email address will not be published.