Muutama kuva keittiöstä ja yleistä höpinää

Keititö ovelta kuvattuna

Kuten otsikosta näkee, tänään tulee vasta kuvia keittiöstä eikä muista huoneista. Syy on tietenkin se että muut huoneet on vielä vaiheessa ja vasta keittiö alkaa olemaan kutakuinkin valmiina. Mahdollisesti kerkeän vielä illasta/yöstä laittaa muita huoneita parempaan kuosiin mutta tänään pitää koettaa keretä käymään vielä siivoamassa vanhaa asuntoa joten tähän hätään en kerkeä kuvia muista huoneista laittamaan.

Koetan saada huomiseksi tai ylihuomiseksi kuvia muista huoneista jos niitä saan laitettua jo kodikkaampaan kuntoon. Kuitenkin ensi viikolla on normaali työviikko joten päivisin en valoisan aikaan pääse valitettavasti kuvailemaan asuntoa mutta ehkä illalla saan otettua edes jonkinlaisia kuvia. Luonnonvalossa kuitenkin asunto on kauneimmillaan ja siinä on eniten kodin tuntua joten toivottavasti saan otettua päivänvalossakin kuvia jokin päivä 🙂

Keittiö nurkasta kuvattuna. Kuvassa hieman epäesteettisesti pelti uunin päällä mutta koska se oli vielä lämmin siinä vaiheessa en sitä voinut kaappiin survoa kuvauksen ajaksi.

Nyt kun on iso keittiö ja asunto ei ole enää vuokra-asunto voisin harkita jonkun nätimmän ruokapöydän ja tuolien hommaamista. Sanalla sanoen nykyinen pöytä ja tuoli jotka kuvassa on ovat niin rumia että niistä tulee mieleen lähinnä neuvostoliitto ja pula-aika. Samoin matto menee jossain vaiheessa vaihtoon ja verhot. Verhoille olisi hyvä kyllä hommata tanko eikä kiskot, koska kuten aina, verhot ei rullaa kiskoilla niin smoothisti kuin mitä verhotangossa. Verhotanko on muutenkin kauniimman ja kodikkaamman näköinen mutta aivan ensimmäisenä se kuitenkaan ei vielä ole ostolistalla.

Ensimmäiseksi ostokseksi menee ehdottomasti tiskikone ja sen asennuspalvelu. Nykyinen kone ei kuulemma toimi kun jotkut osat on rikki joten täytyy laittaa piakkoin tilaukseen jokin astianpesukone ja siihen asennuspalvelu. Mitä nopeammin sen parempi, sillä olen päättänyt että en kyllä käsin rupea tiskaamaan astioita nyt kun on astianpesukoneelle paikka.

Lintuja. Kellossa ei vielä patteria joten aika näyttää ihan höpöjä.

Jossain vaiheessa pitää hommata myös astiastoja jotka on keskenään samaa sarjaa ja tietenkin myös nättejä omaan makuuni. Kuppeja on muutamia sentään samaa sarjaa, mutta haarukat, veitset, lusikat, lautaset, lasit ja muut sellaiset on jokainen aivan eri sarjaa. Voi olla että niiden ostaminen menee kuitenkin ensi vuoden puolelle koska asunnon laittamisessa menee aikaa muutenkin. Hissukseen kuitenkin tästä on tarkoitus tehdä koti eikä kämppä.

Tulevaisuudessa on tarkoitus viritellä myös jonkinlaiset pienet kaiuttimet joka huoneeseen jotta saa monihuonekaiutinjärjestelmän, eli siis siten että sama musiikki soi joka huoneessa samaan aikaan. Taustamusiikkina kun laittaa musiikkia niin äänenlaadun ei tarvitse olla parasta mahdollista (kuuntelua varten on sitten isommat kaiuttimet), mutta tarpeeksi hyvä että se ei rupea kuitenkaan häiritsemään. Onneksi niitä saa nykyään jo inhimilliseen hintaan joten pitää niitäkin tutkailla lähikuukausina.

Hieman eri kulmasta kuva jossa ei enää ole peltiä uunin päällä. Pitänee jossain vaiheessa hankkia mikro mikä sopii tohon nykyisen mikron yläpuoleiseen aukkoon.

One thought on “Muutama kuva keittiöstä ja yleistä höpinää”

Leave a Reply

Your email address will not be published.