Kuvia Koivukylästä, osa 2

Toisen kävelysillan läheisyydessä

Kirjoitin tänne blogiin sunnuntaina Kuvia Koivukylästä, osa 1 -postauksen joten nyt on sopivasti laittaa jo lisää kuvia sillä kävin sunnuntaina kävelyllä ja samalla katselemassa lähialueita kameran kanssa. Olin menossa kaverini luo joka asuu täällä Koivukylässä joten samalla sain sitten oivan syyn käydä katselemassa Koivukylää hieman eri puolilta.

Nämä kaikki tämän kuvasarjan kuvat on otettu suhteellisen läheltä omaa asuntoani, alle kilometrin sisältä mutta luultavasti sunnuntaina tulee lisää kuvia lähistöltä jotka on kuitenkin otettu hieman kauempaa. Laitan näitä taas useammassa osassa koska liian monta kuvaa kerralla on todella puuduttavaa katsoa ja hidastaa sivun latausta turhan paljon.

Junalaiturille menevä silta oikeassa ylänurkassa
Tästä kun lähtee suoraan eteenpäin kulkemaan pääsee kävelysiltaa pitkin LIDLille
Kävelysillan luona on jänniä sienimäisiä katoksia
Tuolta pieneltä tien yli menevältä kävelysillalta näkee kauempana Citymarketin
Kävelysillalta kun laskeutuu alas ja katsoo takaisinpäin näkee LIDLin
Juna-aseman läheisyys on juuri sen näköistä seutua kuin yleensäkin
Junaradan lähellä on myös hieman puita ja tyhjää tilaa eli koko alue ei ole pelkkää betonia

Leave a Reply

Your email address will not be published.