Kuvia Koivukylästä, osa 3

Koivukylästä löytää myös joutsenlammen joka ei ole lampi eikä siinä ole joutsenia

Kuten tiistaina Kuvia Koivukylästä, osa 2 -postauksessa lupasin on tänään taas vuorossa lisää kuvia lähialueilta. Nämä kuvasarjan kuvat on otettu vielä samalla kävelyreissulla kuin aikasemmatkin. Enää samalta kuvausreissulta ei ole tulossa kuvia, mutta jos käyn muualla päin kuvailemassa lähiaikoina niin laitan lisää sitten kuvia.

Huomioitavaa näissä kuvissa on se, että suurin osa näistä ei enää ole varsinaista Koivukylää vaan ne kuuluvat Koivukylän suuralueeseen. Varsinainen Koivukylä on siis varsin pieni alue jossa asukkaita on Wikipedian mukaan ollut vuonna 2010 ainoastaan 2608 kun taas Koivukylän suuralueella on ollut vuonna 2015 kuitenkin 27 068 asukasta.

Itse miellän Koivukyläksi nämä kaikki siihen suuralueeseen kuuluvat alueet eli Koivukylä, Ilola, Asola, Rekola, Havukoski ja Päiväkumpu eli kun puhun Koivulylästä tarkoitan mitä tahansa sen suuralueeseen kuuluvaa aluetta, en vain tätä pientä länttiä jossa on vain muutamat hassut kerrostalot.

On kätevää että K-Citymarket löytyy aivan kävelymatkan päästä
S-Marketin nurkalta kuvattuna. S-Market on heti Citymaketin vieressä tien toisella puolen.
Citymarketin ja S-Marketin jäädessä taakse nousee mäki ylös jossa on jo erilaista asuinaluetta
Tämä puoli Koivukylästä näyttää enemmän perheystävällisemmältä alueelta
Lenkkipolkuja löytyy inhimillisen matkan päästä
Lenkkipolku vaikutti varsin pätevältä ja sitä täytyy joku kerta lähteä kiertämään isommalla kaarella
Ilta alkaa laskemaan ja maassa on rauha ihmisten kesken
Citymarket iltahämärässä

Leave a Reply

Your email address will not be published.