Ruokapaikat: Susan pizzeria

Rullakebappia Susan-pizzerian tyyliin

Olen aikaisemmin kirjoittanut jo monista tässä aivan kotini vieressä olevista ruokapaikoista mutta en kuitenkaan kaikkein lähimpänä sijaitsevasta Susan pizzeriasta. Tällä kertaa testaukseen oli siis jo oiva aika kirjoittaa tännekin millaisesta paikasta on kyse.

Susan Pizzeria sijaitsee Vantaalla Koivukylässä osoiteessa Rautkallionkatu 3. Ravintolasta en löytänyt juurikaan tietoja netistä mutta Pizza-Onlinen kautta pääsee paikan ruokatarjontaa katsomaan.

Paikka on niin ulkoa kuin sisältäkin erittäin perinteisen kebap-paikan näköinen. Suurimpana yllätyksenä tulee paikan koko joka tuntuu merkittävästi yleistä kebap-paikan kokoa isommalta eli istumapaikkoja tuskin kovin kauaa joutuu etsimään.

Susan Pizzeria on sisältä tilava

Tilaus on tutun suoraviivaista kuten jokaisessa kokemassani kebap-paikassa. Kävellään tiskille, tehdään tilaus ja mennään istumaan ja odottamaan. Valinnakseni päätyi tämän postauksen ensimmäisestä kuvasta nähtävä rullakebap sekä iso Karhun kolmonen.

Ateriaa ei kovin kauaa joutunut odottamaan, aika tarkalleen noin kymmenisen minuuttia ainakin valokuvien aikaleimoista katsottuna. Kebappi oli pistetty täälläkin paikassa kuvan mukaisesti kahteen osaan. Se tuntuu itsestäni vieläkin hieman erikoiselle joka toki johtuu siitä että olen tottunut että kebappi tuodaan rullassa yhtenä pötkönä eikä pilkottuna pienemmäksi. Eipä siinä, ei se onneksi kokemusta muuta huonommaksi.

Maku oli hyvä eikä siinä ollut mitään valittamista. Se oli makunsa ja koostumuksensa puolesta juuri sellainen millaisena olen kebapin tottunut syömään eli omaan makuuni toimiva ateria. Rullan kuoriosa sitä vastoin oli parempi kuin tavallisesti kebappiloissa on.

Ulkoa paikka näyttää perinteiseltä kebapmestalta

Ulkoa katsottuna yleisilme jättää toivomisen varaa kuten valitettavasti hyvin monessa muussakin kebap-paikassa. Se ei houkuttele nälkäisiä vantaalaisia seireenin lailla puoleensa mutta tästäkin huolimatta Susan pizzeria jätti positiiviset kokemukset ruokansa ja palvelunsa puolesta. Jos etsinnässä on siis kebappila Koivukylästä on tämä huomioimisen arvoinen vaihtoehto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.