Työpaikan bileet oli ja meni ja keikka on takana

Valmistautumassa keikkaan. Kiitos duunikaverille Heebolle kuvasta.

Perjantaina työpaikallamme oli illasta jonkinsorttiset bileet ja työporukastamme koostettu bändimmekin pääsi esittelemään osaamistaan yleisön iloksi. Itse olen soitellut tuossa bändissä pääosin kosketinsoittimia mutta myös laulantaa on tullut yhdessä biisissä vetäistyä.

Tulin toimistolle joskus neljän maissa ja siinä kerkesi vähän katsomaan sinne paikalle roudattuja soittokamoja ja varmistamaan että myös itse kuulee mitä sitä soittelee. Toki muut olivat kerenneet jo soundcheckin tekemään mutta siinä vielä oli hyvä vähän lämmitellä.

Oli kyllä mukava päästä soittamaan ja laulamaan ja kokonaisuutena se meni ihan jees. Etukäteen hieman jännitti että unohdanko sanat biisissä jota lauloin tai jotain muuta vastaavaa onnistunko urpoilemaan mutta onneksi moista ei päässyt käymään. Tämä oli myös itselleni ensimmäinen kerta kun näinkin isolle porukalle (useita kymmeniä) tulee esiinnyttyä joten oli hyvä että sen verran uskallusta ja kehtaamista löytyi.

Hyvä meininki! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.