Muutama taulu seinälle

Call of Dutyn julisteesta tehty taulu

Hommasin kotiini vihdoin ja viimein myös tauluja seinälle, tai tarkemmin ottaen julisteita jotka sitten on laitettu kehyksiin ja ripustettu seinälle. Ensihätään löysin kaksi mieluisaa mutta kunhan löydän lisää niin tietenkin sitten niitä hommaan lisää.

Alunperin oli tarkoituksena laittaa yksi television taakse ja toinen pianon taakse, mutta koska pianon takana valmiiksi seinässsä olevat koukut ovat liian matalalla ja samoin television takana en näitä tauluja sitten laittanut niihin paikkoihin sillä muuten niistä olisi vain pieni osa näkynyt ja loppu olisi jäänyt pianon tai television taakse piiloon. Pitänee jossain vaiheessa käydä hankkimassa taulukoukkuja ja paukutella niitä seinään oikealle korkeudelle näin korkeiden taulujen tapauksessa.

Koska kyseessä on oikeasti GameStopista hankitut julisteet ja samaisesta paikasta niihin hankitut kehykset vaati nämä simppeleitä asennustoimenpiteitä jotta julisteen saa taulukehykseen. Onneksi kyseessä oli niinkin helppo operaatio että senkin onnistuin perinteiseen tapaan räpeltämään toisen taulun kohdalla perseelleen 😀

Esimerkki siitä miten taustapahvin EI kuulu olla

Ensimmäisen taulun laitto meni ilman suurempia ongelmia, eli käytännössä takapahvi irti, taulun edessä olevasta muovista/pleksistä suojamuovit pois, sen takaisin asettelu paikalleen, julisteen asettelu paikalleen ja taustapahvin takaisin laitto ja seinälle. Toki juliste on helposti rullaantuvaa sorttia joten asettelun ajaksi nakkasin painoksi laitoihin kaukosäädintä ja konsolin ohjainta jotta juliste ei pyörähtänyt takaisin rullalle sinä aikana kun taustapahvia takaisin olin laittamassa.

Toisen kohdalla olisi luullut että tämä menee yhtä hyvin ja pääosin menikin, mutta sitten kun rupesin taulua laittamaan seinälle huomasin että olin laittanut taustapahvin väärinpäin ja siinä oleva ripustinkoukku on jäänyt julisteen selkämystä vasten eli laitoin taustapahvin väärin päin. Että sellaista.

You had one job…

Onneksi tämä oli helppoa korjata. Metalliklipsit väänsin vain auki, otan pahvin pois ja käännän sen toisinpäin. Toisella kertaa se meni oikeinpäin eli en onnistunut saamaan koukkua julisteen alaosaan ja taulu olisi mennyt lisäksi väärinpäin joten kaikki meni lopulta ihan jees.

Toinen juliste on Skyrim-aiheinen juliste. Kuvassa oli ottohetkellä aivan järkyttävät verkkokaapeliviritelmät taulun alla (ja on yhä koska asian korjaaminen kunnolla ja käytännölliseksi vaatii enemmänkin operaatiota) mutta pistetään kuva silti tähän näkyville millainen taulu toinenkin on.

Skyrim-taulu

Leave a Reply

Your email address will not be published.