Kuukausikatsaus toukokuuhun

Iltalenkillä Koivukylässä

Kuukausi on siirtymässä kovaa vauhtia kohden uutta joten on aika jälleen naputella perinteinen blogin kuukausikatsaus.

Kuukausi on mennyt mukavasti omalla painollaan ilman maata mullistavia uutuuksia joten tämäkin kuukausi on ollut hyvin perinteinen kuukausi elämän kirjan sivuilla. Töissä olen käynyt, ihmisiä olen nähnyt ja musiikkia olen kuunnellut paljon. Tässä kuussa ei paljoa kerennyt pelaamaan tai katsomaan leffoja mutta tuli kuitenkin elokuvissa käytyä katsomassa Deadpool 2 sen julkaisupäivänä.

Autokin tuli otettua pitkästä aikaa jälleen ajoon. Viimeksi joulukuun puolella olin sillä ajellut mutta vihdoin siihen sai kesärenkaat laitettua alle ja käytettyä huollossa joten kiesi oli jälleen kurvailua vaille valmis. Kuten täältä blogistakin saatoi lukea kävin Itä-Suomen puolella Joensuun takana kotiseuduilla sillä siellä oli valmistujaisjuhlat jonne sitten omalla autolla innostuin lähtemään. Autoilu oli kyllä yhä varsin mukavaa, hyvää musiikkia vain soimaan ja kaikessa rauhassa pärräilemään, mikäs sen mukavampaa kesäaktiviteettia!

Matkalla Itä-Suomesta takaisin Vantaalle

Tämän kuun puolella tuli pohdiskeltua myös totuttuja toimintamallejaan, kyseenalaistettua niiden järkevyyttä ja tajuttua että tyytyväisyys on liiaksi lopettanut kehityksen ja tullut tavaksi jossa asioiden järkevyys on saanut hakea liikkumatilansa asetettujen rajojen sisälle. Ei sekään väärin ole, mutta haluan itse kasvaa ja kehittyä ihmisenä, pyrkiä etsimään toimivampia toimintamalleja ja kyseenalaistaa omia tapojaan jotka ovat palvelleet aiemmin mutta jotka muodostuvat vain ajan saatossa taakaksi vailla järkeä. Aiheesta voi lukea teknologiselta puolelta lisää myös tämän blogin blogipostauksesta *Onko vanhassa muka vara parempi*. Toki kyse on paljon laajemmastakin asiasta kuin vain teknologiasta, joten teknologia on vain yksi osa muutosta.

Muutoksessa on ollut myös kodin siivoaminen ja ennen kaikkea sen ajatusmallin muuttaminen. Olen huomannut että monesti asiat tuppaa jäädä taas roikkumaan kun olevinaan on aina jotain muutakin tekemistä joten olen lähiaikoina taas noudattanut kolmen tehtävän taktiikkaa. Käytännössä se tarkoittaa siis sitä että päivälle otan kolme tehtävää mitä aion tehdä ja teen niistä realistisia jotta ne tulee tehtyä. Tästä hieman tulee lisää erillisessä postauksessa.

Iltalenkillä

Toukokuun puolella tuli käytyä myös valokuvailemassa pihalla kun säät olivat mainiot. Loppukuu on ollut helteistä muutenkin ja sen myötä olen aktivoitunut lenkkeilyn suhteen kiitettävällä tahdilla. Eilen tuli tehtyä lähiaikojen kävelyennätys, 19044 askelta. Käytännössä siis kävin aamukävelynä 2,5 km, töiden jälkeen kävelin Verkkokauppa.comille ja kävellen tulin myös takaisin keskustaan. Lisäksi myös tietenkin perinteiset hyötyliikunnat mitä tulee kun kävelee töistä asemalle ja toisinpäin. Sain vihdoin aikaiseksi käydä vaihtamassa verenpainemittarin kun entinen hajosi. Onneksi meni takuuseen ja antoivat suoraan uuden vain tilalle ja pääsen taas seuraamaan verenpaineitani.

Kuukausi on siis ollut hyvä ja tarpeeksi tapahtumarikas jotta aika ei ole käynyt pitkäksi. Kesä on tullut ja pihalla on tehnyt mieli pyöriytyä paljon enemmän lenkkeilyn merkeissä joten toukokuukin on ollut varsin mukava kuukausi. Ei siis muuta kuin hyvillä mielin kohden alkavaa kuukautta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.