Verhojen vaihtelua myös makarissa

Makuuhuoneeseen tuli hankittua uudet verhot

Kuten pari päivää takaperin blogipostauksessa mainitsin tuli olohuoneeseen vaihdettua verhot ja tästä verhonvaihtoprosessista innostuneena myös makuuhuone sai kokea verhojensa osalta muutosta. Harmillisesti tänne ei ollut valmiina itselläni verhoja mutta onneksi läheisestä Citymarketista löytyi pimentäviä verhoja joiden värimaailma oli omaan makuuni miellyttävä.

Aikaisemminhan makuuhuoneessani on ollut aivan järjettömän vastenmielisen väriset verhot jotka saivat huoneen näyttämään enemmänkin piriluolalta kuin kodilta (kts. Muutama kuva makuuhuoneesta) mutta verhot ovat olleet näppärät pimentävän vaikutuksensa vuoksi. Pimennysverhot pimentävät huonetta kiitettävän paljon ja aurinko ei paista aamulla suoraan silmiin joten oli selvää että makuuhuoneessa on oltava pimentävät verhot jatkossakin. Lisäksi jos huone menee liian kuumaksi on hyvä heittää pimennysverhot kiinni koska silläkin saa huonetta hieman viileämmäksi.

Ostin verhoja 3 kpl jolloin vasempaan laitaan saa laitettua kaksi verhoa ja yhden oikeaan laitaan (ovelta huoneeseen katsoessa). Aikaisemmin verhojen leveys ei ole riittänyt peittämään kunnolla koko seinää joten nyt on sekin ongelma samalla korjattu.

Makuuhuoneessa(kin) on hermoja raastavasti aivan järjettömän huono verhokisko. Verhot ei rullaa juuri lainkaan kiskoja pitkin joten aukaisu ja kiinnilaittaminen on oma operaationsa sillä verhot tökkivät kiskolla ja liian kovaa kiskaistessa ne vielä irtoavat klipseistään. Verhotankoon piti lisätä myös uusia klipsejä joka sekin aiheutti muutaman (tai muutaman lisää) ärräpään pihalle päästämisen koska niiden laittaminen ei mennyt kovin helposti huonon kiskon vuoksi. Jossain vaiheessa on kaikkien huoneiden verhokiskot vaihdettava merkittävästi parempiin kiskoihin, mutta tähän hätään tällä saa pärjätä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.