Paluu arkeen

Juna kulkee… paitsi päivinä jolloin ei kulje

Kesälomat on taakse jäänyttä elämää ja paluu arkeen on jälleen täällä. Ajatuksena oli tänään mennä takaisin töihin mutta jo viikon jatkuneen vatsataudin vuoksi jätin menemättä ja menin lääkäriin tutkittavaksi jotta tietää onko jotain mitä voi tartuttaa muihin vai onko kyseessä jotain muuta. Viimeksi vuosia sitten on näin kauan kestänyt vatsautauti ja silloin syyllisenä oli norovirus, nyt en vielä tiedä mikä moista aiheuttaa mutta eipä tähän muuta voi sanoa kuin shit happens tai Suo siellä vetelä täällä ja muut vastaavat.

Aamulla soitin lääkäriin ja varasin ajan 09:30. Kello oli vasta hieman yli kahdeksan ja normaalisti junalla menee 25 minuuttia Koivukylästä mennä keskustaan joten ilman ongelmia olisi sinne pitänyt keretä.

Kuinka ollakaan tänään sattui olemaan massiivisia junaliikenteen ongelmia sähkövikojen vuoksi ja junaliikenne oli kiitettävän tukossa. Hyppäsin junaan ja matkassa kesti yli puolisentoista tuntia, varmaankin lähemmäs 1 h 45 min että pääsin keskustaan saakka. Junassa ollessa piti siirtää 09:30 aika kello 10:30 aikaan. Kuitenkin kellon ollessa n. 10:20 soitin lääkäriin uudelleen että juna on jumissa tässä rautatieaseman kohdalla joten 10:30 aikakaankaan ei vielä kerkeä. Sain sitten kello 12:00 uuden ajan johon onneksi saavuin hyvissä ajoin vaikka kävin ylimääräisellä ajalla syömässä.

Vatsatauti siis jatkuu mutta täytynee jotain näytteitä viedä huomenna labraan tutkittavaksi. Ilmeisesti kuitenkin huomenna uskaltaa mennä töihin ellei olo muutu huonommaksi joten jospa sitä huomenna sitten paluu arkeen sujuisi myös junien osalta paremmin. Takaisin Koivukylään tulin toisella junalla ja kävelin pari kilometriä sillä K-junat oli peruttu kokonaan. Toivotaan siis että huomenna kaikki taas toimii normaalisti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.