Kuukausikatsaus heinäkuuhun

Heinäkuu 2018 jäi taakse ja elokuu pyörähti kuvitellun kalenterini sivuilta esiin joten on aika kirjoittaa perinteinen kuukausikatsaus. Viime kuussa kuukausikatsaus taisi unohtua kokonaan mutta väliäkö hällä, jatketaan siis nyt perinnettä tavalliseen tapaan.

Heinäkuussa oli kaksi ensimmäistä viikkoa kesälomaa. Kuten täältä on voinut lukea, kesälomalla tuli tehtyä kaverini kanssa reissu Puolaan autolla Viron, Latvian ja Liettuan halki ajaen. Matka oli sunnuntai-aamusta lauantai-aamuun eli lähes viikko reissussa tuli oltua.

Matka oli varsin mainio ja uusia maita ja paikkoja tuli nähtyä paljon. Kunhan on taas lisää vapaata aikaa ja taloudellisesti mahdollista lähden mielelläni uudenkin kerran autolla eurooppaan. Kiinnostusta olisi myös asua Puolassa kuukausi tai kaksi jotta pääsisi paikallista kulttuuria näkemään enemmänkin. Ehkä siis joskus näin täytyy tehdä!

Reissun jälkeisen lomaviikon vietin kotona vatsataudissa. En hakenut sairaslomaa loman aikana koska kotona hönöttämisessä ajan olisin pääosin muutenkin käyttänyt. Lomalla on hyvä myös olla vain ja öllöttää tekemättä mitään älykästä aktiviteettia.

Työt jatkuivat tavalliseen tapaan loman jälkeen ja loppukuu meni tutuissa merkeissä töissä eli ei merkittäviä muutoksia missään projekteissa tai muuta. Tuttua ja turvallista meininkiä siis.

Viime kuun puolella tuli myös iPad Prolla testailtua videoeditointia Luma Fusionilla. Täytyy myöntää että olen varsin vakuuttunut kuinka paljon sillä pystyy jo perusasioita ja hieman edistyneempiäkin videoeditointijuttuja tekemään. Toki se on vielä kaukana siitä mitä Final Cut ja vastaavat, mutta kuitenkin kaikki tarvittavat perusominaisuudet löytyy. Kunhan aikaa löytyy täytyy enemmänkin opetella videoeditointia ja videoiden kuvailua sillä on hyvä opetella uusia asioita.

Elokuvia tuli katsottua viime kuussa 16 joka on sinänsä kohtalaisen paljon, toisaalta kohtalaisen vähän. Sieltä löytyi myös Tyttö ja helmikorvakoru joka löysi tiensä myös tuonne Suosituksia-sivulleni. Arvostelu tulee muutaman viikon sisällä.

Pelailtua tuli harrastettua yhä, pääosin toki Counter-Strikeä on tullut pelailtua ja yksinpelit on jääneet hieman vähemmäksi ajan mennessä kaikkeen muuhun, mutta eiköhän syksyä kohden aikaa löydy taas enemmän yksinpeleillekin.

Kavereita tuli nähtyä tavalliseen tapaan, blogia tuli kirjoiteltua eikä mitään muutakaan poikkeamaa elämässä ja aktiviteeteissä. Tästä siis on hyvä jatkaa aurinkoisissa merkeissä kohden alkanutta kuukautta. Mukavaa elokuuta jokaiselle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.