Ruokapaikat: Marmara Pizza Service (Tuusula)

Kinkku, salami, ananas ja aurajuusto oli tuttuun tapaan täytteinä

Tuusulassa osoitteessa Koskenmäenpolku 1 sijaitseva Marmara Pizza Service päätyi tämänkertaisen ruokapaikkatestin kohteeksi. Kyseessä on kohtalaisen perinteinen kebab-pizzeria jossa valikoimat on normaalit pizzat, kebapit ja salaatit. Firmalla ei näyttäisi olevan nettisivuja muita kuin Pizza-Onlinen kautta joten sitä kautta valikoimaa voi halutessaan käydä katsomassa.

Ulkoa päin paikka näyttää perus siistiltä, eli sellaiselta että sinne uskaltaa mennä syömään. Sisältä paikka vaikutti hieman siistimmältä kuin moni vastaavanlainen kebab-ravintola joita olen lähiaikoina käynyt testailemassa eli hieman viihtyisämpi sisustuksellisesti.

Tilaaminen oli perinteisen suoraviivaista. Tiskille tuli lampsittua, sanottua mitä tilaan ja sen jälkeen mennään pöytään istumaan ja odotetaan että tilaus tulee pöytään. Kauaa ei tilausta joutunut odottamaan ja pian jo pääsikin pizzan syöntiin.

Sisustus oli hieman viihtyisämpi kuin monissa samantyylisissä paikoissa.

Valintani oli tuttuun tapaan pizza vapaavalintaisilla täytteillä ja täytteiksi valikoitui perinteiset kinkku, salami, ananas sekä aurajuusto. Pizza oli omaan makuuni hyvä, siinä oli kokoa sopivasti että sillä nälän sai pois mutta ei ähkyä ja makuakin löytyi eli pizza ei ollut ainoastaan täyttävä mutta mauton kuten toisinaan tulee vastaan joissain paikoissa.

Paikan palvelu oli tavallista tasoa, eli ei mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Hintatasokaan ei yllättänyt vaan hintataso liikkui normaalissa noin 10 euron hintaluokassa. Esimerkiksi fantasiapizza neljällä täytteellä näyttäisi olevan Pizza Onlinestä hintoja katsoessa 9,90 eur ja taisi olla paikan päällä samat hinnat – ainakaan kovin suuria poikkeuksia ei ollut.

Pizzeria ulkoa

Kokonaisuutena Marmara Pizza Service Tuusulassa oli omassa ravintolatyypissään toimiva paikka jossa voin mielelläni syödä toisenkin kerran mikäli jostain syystä Tuusulassa olen liikkumassa enkä ole uutta ruokapaikkaa lähdössä testaamaan.

Hinta-laatu suhde oli toimiva, palvelu oli tavallista tasoa jossa ei ollut mitään valittamista ja mukavana lisänä paikassa oli hieman viihtyisämpi miljöö kuin monissa muissa vastaavan ravintolatyypin ravintoloissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.