Perjantaipullo: Perlenbacher premium lager

Perlenbacher premium lager

Perlenbacher Premium Lager on LIDL-myymälöissä myytävää lageria jonka alkoholitilavuus on 5.3 %. Tarkemmin tietoja en netistä tästäkään LIDL-oluesta löytänyt joten kyseessä on sen suhteen varsin tusinalager joita myydään ulos volyymit edellä.

Ulkoasunsa osalta tölkki on tavallisen bulkkiloluen näköinen eli sellainen mikä on omiaan luomaan myös mielikuvaa kohtalaisen halvasta oluesta. Onneksi ei ole olutta tölkkiin katsominen, kuten vanha sanonta kuuluu.

Olut on tuoksultaan suhteellisen mieto eikä sitä kovin selkeästi erota ellei tuoksua erityisesti etsi. Perus miellyttävä lagerin tuoksu kuitekin sieltä etsittyä löytyy. Värinsä osalta kyseessä on tavallinen kohtalaisen kauniin värinen olut. Suutuntuma on melko kepeä ja kesäinen. Maku on lageriksi kohtalaisen kirpeähkö, silti myös raikas mutta kohtalaisen mieto kokonaistunnelmaltaan.

Ilahduttavasti tämä toimi itselleni varsin hyvin perusbisseksi ja se toimii mukavasti vaihtoehdoksi kotimaisille Karhuille ja Koffeille. Esimerkiksi saunassa käydessä tämä on helppoa kuvitella seuralaiseksi.

Musiikiksi sopii mm. Hellacopters – By the grace of God sekä The Queens of Stone Age – No one knows

Leave a Reply

Your email address will not be published.