Kuukausikatsaus elokuuhun

Onnellinen Mini-mies. Kiitos Erelle kuvasta!

Kuukausi vaihtui elokuusta syyskuuhun joten perinteitä kunnioittaen on aika kirjoittaa lyhyt kuukausikatsaus. Kuukauden ajalle mahtui hieman tavallisuudesta poikkeaviakin tapahtumia kuten täältä blogista on voinut jo lukeakin, mutta muuten on menty varsin tutuissa kuvioissa.

Yhtenä suurena asiana oli auton vaihto Toyota Corollasta Mini Cooperiin. Nyt muutamana päivänä sillä pärräilleenä voin todeta että ensikokemukset ovat olleet varsin miellyttävät, Mini Cooper on ollut käytössä varsin sympaattinen kulkupeli.

Viime kuun puolella koin myös artistiurallani merkittävimmän ja itselleni suurimman sekä tärkeimmän saavutukseni sillä löysin netistä videon missä joku soittaa oikealla pianolla meikäläisen säveltämän kappaleen. Kyseessä on siis artistinimelläni Painless Destiny julkaistu kappale Purity joka löytyy levyltä Autumn. Chino-nimeä kantavan pianistin soittamana kappaleen löytää Bilibilistä ja ainakin tietokoneella tuon videon pystyin katsomaan. Kiitos hänelle tästä!

Frendit on loistava sarja

Kymmenen elokuvaa kerkesin viime kuussa katsomaan ja Frendit TV-sarjaa tuli myös katsottua luultavasti noin tuotantokaudellinen. Pelaamista en sitä vastoin kerennyt paljoa harrastamaan lukuunottamatta Counter-Striken pelailua sekä jonkin verran NES Classic Minillä (tästä vekottimesta on tulossa ensi viikolla tänne postaus).

Pääsääntöisesti elokuu meni tavalliseen tapaan töitä tehden, kavereita nähden ja toki blogia kirjoitellen. Pitkästä aikaa tuli nähtyä myös kaveriani joka on Venäjällä lähetystyössä ja käy harvoin Suomessa. Oli todella mukava päästä näkemään häntäkin pitkästä aikaa 🙂 Yhden toisen kaverin kanssa tuli myös pyörähdettyä etsimässä lähelläni sijaitsevia geokätköjä joten jotain uutta ja ihmeellistäkin kerkesi näkemään.

Monihuoneäänijärjestelmää tuli viritettyä paremmaksi ja myös akustointilevyjä tuli olohuoneen seinille hankittua parantamaan hifistelykokemuksia. Laitan näistä erillisen postauksen lähiviikkoina kunhan kerkeän laittamaan ne paremmin seinälle. Alussa käytin teippiä mutta levyn pohjamateriaali on sellaista että kovin tiukasti ne ei pysy paikallaan joten otin ne vielä alas seiniltä jotta ei tipahda kenenkään niskaan elokuvia katsoessa.

Joitain kukkasia näkyi pihalla

Viikonloppureissu tuli heitettyä myös kotiseuduille Itä-Suomeen ja kuten täältä blogistakin saattoi lukea ei paluumatka mennyt täysin putkeen sillä rengas hajosi matkalla. Alkuperäisessä blogipostauksessa kirjoitin siitä että vakuutusyhtiö ei korvannut rengasrikosta aiheutuneita kustannuksia vaan tämä jäi itseni maksettavaksi. Tilanne sai kuitenkin erilaisen käänteen ja vakuutusyhtiöni korvasikin tämän tapahtuman sillä hinausauto joutui tulemaan paikalle ja sen vuoksi tämä hyvitettiinkin. Tämä oli varsin ilahduttava juttu sillä siinä säästyi satoja euroja rahaa itseltäni. Kiitos Ifille tästä!

Kokonaisuutena elokuu oli hyvä kuukausi joten hyvillä mielin on helppoa jatkaa alkanutta syyskuuta. Mukavaa kuukautta kaikille! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.