Valot yöpöydille

Uudet valaisimet

Kuten viime viikkoisessa postauksessani kirjoitin oli aikomuksenani hankkia yöpöydille valot kummallekin puolelle. Kävin myöhemmin vielä tuolla heteromiesten helvetissä joka myös IKEA-nimellä tunnetaan ostamassa itselleni moiset kummallekin yöpöydälle. Kuten kuvasta näkyy toisessa on värillinen Hue-valaisin, toisessa ei.

Valaisimet on ÅRSTID nimellä löydettävissä IKEA:sta. Hyvänä puolena tässä lampussa on E27-kanta joka tuntui olevan pöytävalaisimissa kohtalaisen harvinaista sillä lähes kaikki muut olivat E14:lla varustettuja. Asialla ei sinänsä olisi muuta merkitystä, mutta Hue-valaisimia on itselläni entuudestaan E27-kantaisena kirkkaita ylimääräisenä eikä sen vuoksi ole tarve käydä ostamassa heti uusia polttimoita että edes saa jotain valoa. Entuudestaan itseltäni ei löydy yhtään E14-kantaista polttimoa Huena tai ilman joten E27 oli way to go.

Leave a Reply

Your email address will not be published.