Kuukausikatsaus syyskuuhun

Syyskuu vaihtui lokakuuksi ja syksy alkaa olemaan läsnä myös Vantaan suunnalla. Kuten kuukauden vaihdoksen tietämillä on ollut tapana on aika tehdä lyhyt kuukausikatsaus menneen kuukauden tapahtumiin.

Viime kuukausi jäi erityisesti mieleen sisustamisen suhteen sillä kämppää tuli laitettua poikkeuksellisen paljon yhdelle kuukaudelle. Ostin uusia valaisimia, Trådfri älylamppuja, laatikoita leffoille sekä lisäksi myös uudet yöpöydät sängyn vierelle. Kodin valoille tuli hommattua myös seinäkytkimiä ja myös Triss Merigold koristefiguurin. Lisäksi toki muitakin sisustuksellisia juttuja tuli tehtyä mutta niistä myöhemmin postaan erilliset postaukset kunhan kerkeän ne kirjoittamaan.

Elokuvia kerkesin katsomaan 25 kappaletta viime kuukauden puolella joten sen suhteen on tullut kunnostauduttua syksyn tullen ihan kunnolla. Lisäksi myös pelaamista kerkesi jonkin verran harrastamaan, pääsääntöisesti Counter-Strikeä mutta lisäksi pelasin läpi parissa päivässä vasta julkaistun Shadow of the Tomb Raiderin ja kirjoitin siitä myös tänne arvostelun.

Kuun alussa vierailin Itä-Suomessakin pitkästä aikaa ja siellä asuvia kavereita kerkesi muutamaa käydä myös moikkaamassa. Ihan mukavaa vaihtelua oli käydä reissussa muutaman päivän verran.

Kuukausi oli mukava ja leppoisa, paljon tuli kämppää laitettua uuteen uskoon mutta paljon on vielä tekemistäkin. Olen asunut nykyisessä asunnossani vajaan vuoden joten sinänsä ei tässä mikään kovin suuri hoppukaan ole, mutta on helppoa havaita että mitä kodikkaammaksi kämppänsä tekee sitä mukavampi kotona on olla ja rentoutua 🙂

Tästä on hyvä jatkaa uuteen alkaneeseen kuukauteen joten ei muuta kuin mukavaa lokakuuta jokaiselle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.