Käytävällä hyllyn vaihto

Aikaisemmin tällainen kaapi oli käytävässä

Jokunen tovi takaperin sain aikaiseksi roudata käytävällä olevan kaapin pois silmistä ja pois mielestä, eli käytännössä vein sen häkkivarastoon. Kaappi oli nököttänyt jo hyvän tovin verran käytävällä ja se oli aikomus viedä pois “sitten joskus” mutta vihdoin se joskus saapui.

Yksi syy miksi kaappia en vienyt aikaisemmin jo pois käytävältä oli sen sisältämät DVD-elokuvat. Leffat olisivat jääneet orvoksi pyörimään jonnekin eikä parempaa vaihtoehtoa ollut silloin tarjolla. Kuitenkin nyt kun olen ostanut Tjena-laatikoita oli mahdollista heivata tämä kaappi häkkivarastoon ja pistää tilalle häkkivarastossa ollut Kallax-hyllykkö ja sen ympärille sijoittaa laatikot joissa on leffat säilöttynä.

Laitoin tilalle Kallaxin

Tietenkään tämä ei ole optimaalinen ratkaisu sisustuksellisesti eikä tämän ole tarkoitus olla pysyvästi näin, mutta siihen saakka että hankin tähän jotain fiksumpaa saa tämä kelvata. Sinänsä Kallax sopii tuohon kivasti, mutta sivuille sijoitetut DVD-laatikot eivät. Kuitenkaan ne eivät häiritse niin paljoa kuin aiemmin ollut kaappi joten vaihtoehto on parempi.

Kun saan DVD:t listattua mitä on missäkin laatikossa voin käydä niitä viemässä sitten vaikka häkkivarastoon säilytykseen. Siihen saakka tämä ajaa asiansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.