Johtoa listan päälle

Makuuhuoneessa tuli jälleen hieman laitettua huonetta uuteen uskoon ja laitoin toisen television syvennykseen mikä jää seinän ja kaapistojen väliin. Aikaisemmin tässä oli tietokone, mutta havaitsin että en halua että tietokone on makuuhuoneessani mutta televisio ja pari vanhaa pelikonsolia ei siellä samalla tapaa häiritse sillä niiden ääressä ei tule iltaisin juurikaan istuttua vaan pääasiallinen elokuvien katselu ja pelaaminen tapahtuu olohuoneessa.

Asunnossani ei valitettavasti ole tuolla toisella seinustalla pistorasiaa joten jatkoroikka oli ainoa tapa saada televisiolle virrat. Silloin kun tietokone oli nurkassa vedin jatkoroikan lattialta suoraan joka häiritsi enemmän tai vähemmän aina sen nähdessä ja keräämässä pölyä. Tällä kertaa panostin ja kävin ostamassa naulakiinnikkeitä joilla naputtelin sitten jatkoroikan listan päälle.

Operaatio oli kohtalaisen ongelmaton lukuunottatta patterin kohdalla. Patteri oli sen verran matalalla ja asento hankala että vasara aina hieman otti osumaa patteriinkin. Lopulta mahallaan lattialla makaamalla tämänkin sai hoidettua kohtalaisen järkevässä asennossa eikä patteria tarvinnut paukuttaa kovin montaa kertaa enää asennon vaihtamisen jälkeen.

Lopputuloksesta tuli sopivan siisti eli jatkoroikka ei roiku lattialla vaan on poissa silmistä ja poissa mielestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.