From Fatness To Fitness – viikko 07

Lauantai 2019-03-23

Lenkkeilyviikko on taas pyörähtänyt täyteen ja on aika postata kuvat lenkkeilyistä tänne blogiinkin. Lyhyesti lenkin pituus kasvoi hieman, paino pysyi käytännössä samoissa.

Tällä viikolla lenkin reittiä tuli vaihdettua muutama sata metriä pidemmäksi joka on matkan kannalta hyvä mutta kokonaisuutena vähän niin ja näin sillä kahdet liikennevalot sattuvat matkalle ja niissä joutuu useita minuutteja odottamaan. Tästä ei toki ole muuta haittaa kuin se, että ei koskaan osaa sanoa mikä on realistinen kävelynopeus ollut tällaisella matkalla sillä minuutista kolmeen pidempi matka liikennevalojen vuoksi on tämän pituisella lenkillä prosentuaalisesti todella merkittävä muutos ja vaikeuttaa arviota mikä on normaali kävelyvauhtini.

Toisaalta suurin ja tärkein hyöty lenkeissä itselleni on tietenkin raitis ulkoilma ja säännöllinen liikunta joten sen suhteen asialla ei ole merkitystä onko vauhti 5 km/h vai 7 km/h, mutta sisäistä tarpeettomista tilastoista innostuvaa nörttipuoltani asia hieman harmittaa. Täytynee katsella josko jostain löytäisin samanlaisen lenkin mutta ilman liikennevaloja.

Perjantai 2019-03-22
Torstai 2019-03-21
Keskiviikko 2019-03-20
Tiistai 2019-03-19
Maanantai 2019-03-18. Tästä näkee uudistuneen reitin joka ylittää Asolanväylän ja kääntyy Haapatielle. Aikaisempi polku on pysynyt Asolanväylän tällä puolella jonka vuoksi liikennevaloja ei ole tullut matkalle.
Sunnuntai 2019-03-17

Kuten kuvista näkee vauhti on ollut todella vaihtelevaa. Tällä viikolla kaikki lenkit tein taas tavalliseen tapaan yksin joten keskinopeuden suuri vaihteluväli selittyy ainoastaan punaisilla valoilla.

Paino taas junnasi kutakuinkin samassa kuin aikaisemminkin. Tämä onneksi ei huoleta, sillä tiedän mitä olen syönyt ja juonut ja mihin aikaan joten painon vaihteluväli on ollut varsin tavallista jokaviikkoista edestakaisin junnaamista.

Viime viikon painon keskiarvo oli 105,41 kg ja nyt 105,54 kg joten ero on pieni eikä haittaava pitkässä tähtäimessä. Kuitenkin monena viikkona peräkkäin ei keskiarvon parane antaa nousta. Alkavalla viikolla sitten taas paremmin sillä tämän aamun aamupaino palasi perjantain ja lauantain korkean aamupainon jälkeen takaisin normaaleihin uomiinsa.

Viime viikosta painon keskiarvo on noussut hieman. Tämä selittyy helposti perjantain ja lauantain korkealla aamupainolla.

Tästä on hyvä jatkaa kohden uutta alkavaa viikkoa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.